Stiri

Undă verde pentru un nou restaurant McDonald’s în Păcurari

mcdonalds pacurari

Firma International Connection SRL a obținut autorizația pentru construirea unui restaurant McDonald’s în capătul cartierului Păcurari. Conform celor de la APIX.ro a anunțat încă de anul trecut intenția acestei companii de a amenaja restaurantul.

Conform autorizației emise de Primărie, vor fi demolate construcțiile existente pe teren, inclusiv o locuință, o spălătorie auto, ziduri de sprijin, alei pietonale și carosabile. În locul acestora, va fi construit un restaurant McDonald’s cu o amprentă la sol de aproape 400 mp, cu regim de înălțime parter. Restaurantul va dispune de 25 de locuri de parcare.

Autorizația emisă de municipalitatea ieșeană specifică: „Demolare construcție C1 și construire restaurant McDonald’s, amplasare semnalistică luminoasă publicitară pe fațadă și în incintă, mobilier urban, terasă, circulație auto și pietonală, parcare, spații verzi, ziduri de sprijin, brașamente.”

Beneficiarul acestui proiect este International Connection SRL, companie care de mai mulți ani încearcă să dea o funcțiune clară amplasamentului. În 2018, firma cerea pe teren un preț de 1.000 euro/mp, după ce obținuse anterior aprobarea unui plan urbanistic zonal (PUZ) pentru construirea unui ansamblu mixt de locuințe colective și birouri în șase corpuri de clădire, cu un regim de înălțime variind între 3 și 14 etaje.

mcdonalds pacurari

International Connection SRL activează în domeniul textilelor.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top