Stiri

Urmează ziua tatălui tău? Învață cum să-l impresionezi! 

De-a lungul timpului, s-a dovedit că, odată cu înaintarea în vârstă, zilele de naștere devin tot mai puțin importante. Astfel, pentru părinți, cadourile nu mai înseamnă foarte mult. Însă, bineînțeles că tu lei vei cumpăra măcar câte o mică atenție la fiecare aniversare, indiferent dacă împlinesc 50, 60 sau 70 de ani. Și, într-adevăr, este foarte bine să faci acest lucru, fiindcă ei merită să se simtă în centrul atenției, chiar dacă au îmbătrânit. 

Dacă poți alege cu ușurință cadoul pentru mama ta, întrucât majoritatea femeilor iubesc florile, ciocolata și cafeaua, pentru bărbatul din familie, misiunea s-ar putea să devină puțin mai dificilă. Nu că ar fi pretențios, dar variantele sunt mai… limitate. 

Cum să alegi un cadou inedit pentru tatăl tău? 

Înainte de-a te gândi la cadoul perfect, fă-ți o listă în care să treci toate lucrurile pe care tatăl tău le iubește. Atenție: nu ai voie să scrii mai puțin de cinci! Ulterior, decide care dintre el poate fi transformat într-un cadou. Dacă nu te-ai decis încă, iată câteva idei care l-ar putea face extrem de fericit: 

  1. Fiindcă știi deja că părinții nu așteaptă neapărat cadouri din partea copiilor săi și poate că ai auzit deja de multe ori celebra replică „Nu trebuia să dai atâția bani!”, de ce nu te gândești să îi organizezi o petrecere surpriză? Dacă nu ai mai făcut asta niciodată, poți învăța de aici câteva secrete, care să te ajute să obții evenimentul de vis pentru ziua tatălui tău. 
  2. Pe de altă parte, poți opta și pentru un „eveniment privat”. Ce înseamnă asta? Ei bine, trebuie să fii întreaga zi la dispoziția sărbătoritului. Stabilește o listă cu activități care să-l distreze la maximum, dar și care să-l facă să uite de vârsta la care a ajuns. Apropo, nu îi aminti foarte des câți ani împlinește, întrucât părinților nu le face plăcere să audă că au mai îmbătrânit cu un an. 
  3. Dacă nu ai suficient timp liber sau știi că tatăl tău nu este foarte activ, te poți rezuma la un simplu cadou. Însă, alege ceva pe care să îl folosească cu drag și, cel mai important, să îi amintească de tine. De exemplu, poți achiziționa unul dintre puloverele pentru bărbați de la Massini.ro, care nu doar că îl va face să arate excelent, dar îi va ține și de cald. Pentru a fi o surpriză excelentă, adaugă alături de darul propriu-zis și o mică atenție simbolică. Îi poți cumpăra o ramă în care să pui o fotografie cu voi doi, să îi scrii o felicitare sau să să îi gătești prăjitura preferată.

Dacă nici acum nu te-ai decis ce cadou să îi faci tatălui tău, iar ziua de naștere se apropie cu pași repezi, cere ajutorul mamei tale. De cele mai multe ori, ea va putea să te ajute. Dar dacă, totuși, nu găsiți nici măcar împreună darul perfect, discută direct cu sărbătoritul. Cine știe, poate are nevoie de ceva sau poate a rămas cu vreo dorință care merită îndeplinită. 

Sursă foto: Shutterstock.com  

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top