Auto - Moto

Volkswagen Golf Cabrio acum si in Romania


Dupa mai multe modele decapotabile de succes ale seriei Golf convertible, fabricate intre 1979 si 2002, iata ca este timpul ca Volkswagen sa faca publica noua creatie cabriolet soft top, o masina mai mult decat sexy si plina de personalitate, ce va intoarce, cu siguranta, multe priviri in trafic si va smulge admiratie.
Noul Golf Cabriolet, a carui aparitie era fireasca, se bazeaza pe platforma lui Golf Mk6, fiind alternativa mai `moale` preferata de fanii condusului sub cerul liber, decapotabila EOS fiind alegerea amatorilor de hard-top-uri.

Numai 9.5 secunde. Atat timp ii este necesar noului Golf Cabriolet 2011 pentru a isi rabata electric elegantul plafon textil, ce creaza o curbura subtila si armonioasa intre partea frontala si cea posterioara. De admirat sunt blocurile optice fata si spate, ce prefigureaza tehnologia LED, cele din urma fiind similare ca design cu stopurile intalnite pe versiunea Golf GTI. Oficialii Volkswagen spun despre Golf Cabriolet ca se remarca prin stil si rafinament. Si le dam dreptate.

Liniile exterioare arata cum nu se poate mai bine, forma fluida si gratioasa a masinii subliniand caracterul sau dinamic si estetic. Sub capota, noua creatie nemteasca va primi unul dintre cele sase propulsoare disponibile, orientate atat pe benzina cat si pe motorina, ce dezvolta incepand de la 104 CP la 208 CP. Avand in vedere succesul inregistrat inca de la introducerea primei generatii de Golf Cabrio (Series 1), mai bine de 684.000 de unitati fiind vandute pana in prezent, specialistii prognozeaza ca sansele ca noul Golf Cabriolet sa isi gaseasca o nisa puternica sunt indubitabile.

VIDEO Volkswagen Golf Cabrio

[fblikebutton]

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top