Business

Whisky online

whisky online

Nu contează dacă ai un motiv să te tratezi cu whisky sau să-l cumperi pentru un cadou frumos. Este important să alegeți tipul potrivit de whisky online, deoarece variațiile băuturii clasice sunt destul de numeroase. În acest scop, este important să cunoști preferințele oaspeților tăi, precum și persoana care primește cadoul. Minimul este să știi cel puțin care este gustul lor. Indiferent dacă preferi o nuanță mai îndrăzneață sau mai slabă de whisky.

Scotch sau bourbon?

Veți fi surprins cât de mulți oameni, inclusiv cunoscători ai băuturilor, nu sunt pe deplin conștienți de diferența dintre scotch și o sticlă premium de whisky bourbon. Există unul și este esențial pentru gust, pentru culoare și dacă dorești pentru preț. Explicația constă în faptul că whisky scoțian este fabricat în Scoția și bourbonul în America (în principal în Kentucky). Materia primă pentru producția de scotch este orz, iar pentru bourbon – porumb.

Pentru a putea distinge între cele mai bune și mai scumpe mărci de whisky, este important să știi mai întâi ce este de fapt băutura. În general, acesta este alcool distilat din cereale fermentate. Excepție fac amestecurile de porumb, care nu trebuie să se maturizeze pentru a atinge gustul dorit.

Toate tipurile de whisky trebuie distilate la minimum 40% și maximum 94,8% alcool în volum. Diferența dintre diferitele tipuri de whisky depinde în principal de tipul de cereale utilizat pentru piureul care va fi distilat pentru a pregăti scotch-ul. Pentru a obține cel mai bun whisky scotch, alcoolul trebuie extras din orz de malț de calitate. În majoritatea cazurilor, se folosesc doar orz, apă și drojdie / drojdie.

În producția de whisky de malț este permisă includerea altor cereale, precum și a caramelului pentru colorare și îmbogățirea gustului băuturii. Cu toate acestea, este absolut interzisă adăugarea oricăror componente care accelerează procesul de fermentare. De asemenea, distilatul trebuie să fie maturat în butoaie de stejar timp de cel puțin 3 ani și să aibă un ABV mai mic de 94,8%.

Whisky online de la 42Years

Catalogul magazinului online 42years.ro prezintă mărci renumite de whisky la nivel mondial, fiind necesar să te familiarizezi cu caracteristicile acestui soi. Bourbonul este fabricat dintr-un amestec de cereale cu minimum 51% porumb. Procesul de fermentare a amestecului de cereale începe de obicei cu adăugarea unei anumite cantități de piure dintr-un lot de fermentare mai vechi, așa-numitul. terci acru. Similar cu cerințele de etichetare pentru tipurile de whisky irlandeze și scoțiene, bourbonul poate fi etichetat ca atare, numai dacă este produs în Statele Unite. Deși regulile de producție sunt puțin mai slabe, trebuie să îndeplinească câteva cerințe de bază.

Alcoolul trebuie distilat până la cel mult 80% alcool și să nu depășească 62,5% atunci când este turnat în butoaie noi de stejar afumat pentru a se matura. Bourbonul nu are o perioadă minimă de îmbătrânire, dar pentru a fi denumit Bourbon cu drepturi depline, este de dorit să se maturizeze cel puțin doi ani și să nu se adauge coloranți, arome sau alte tipuri de distilate alcoolice.

Comanda-ti chiar acum whisky-ul favorit de pe acest site!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top