Stiri

Zodia îți spune ce fel de pantofi ți se potrivesc!

Când vine vorba de astrologie, multă lume își lasă ghidate activitățile de zi cu zi în funcție de ceea ce spune zodiacul. Deși sunt și cârcotași care contestă veridicitatea informațiilor transmise de zodiac, acestea totuși releva o mulțime de aspecte și trăsături ale persoanelor reprezentate de fiecare zodie în parte.

Cu siguranță s-a întâmplat să citești detalii despre zodia ta și să constați că multe dintre caracteristicile tale se potrivesc perfect cu cele descrise de zodie. Inclusiv personalitate, preferințe sau aspecte ce țin de sfera psihologică. Chiar și stilul vestimentar este diferit pentru fiecare zodie în parte, astfel că am făcut o selecție a tipurilor de încălțăminte potrivită pentru fiecare zodie:

Berbec – sandalele cu platformă

Femeia berbec este dominată de trăsături puternice, cum ar fi ambiția, independența, siguranța de sine. Este o femeie căreia îi place să fie admirată, astfel că va acorda o importanță semnificativă stilului vestimentar. Încălțămintea cea mai potrivită pentru femeia berbec este reprezentată de sandalele cu platformă pentru femei, deoarece îi place să fie elegantă, dar îi place ca stilul ei să aibă și o ușoară tentă de ludic și casual.

Taur – balerini și papuci

Femeia taur este conservatoare și nu s-ar aventura niciodată să poarte un lucru doar pentru că este în tendințe. Îi place încălțămintea comodă, astfel că pentru ea încălțămintea potrivită este reprezentată de balerini sau papuci de damă, în care să se simtă confortabil.

Gemeni – pantofi cu toc înalt și colorați

Femeia gemeni este extrem de temperamentală, însă inteligentă și ingenioasă. Se plictisește extrem de repede, astfel că look-ul ei trebuie să fie în fiecare zi diferit. Îi place să fie în centrul atenției, astfel că de multe ori alege piese vestimentare care să o scoată în eveidență. Pentru ea pantofii cu toc sunt un must have, iar dacă sunt și în culori inedite devin cu atât mai importanți.

Rac – pantofii simpli și eleganți

Femeia rac este o persoană extrem de rafinată și stilată. O romantică incurabilă, ea nu va purta niciodata piese vestimentare ostentative, ci dimpotrivă, haine care să îi scoată în evidență frumusețea, sensibilitatea și bunul gust. Un lucru important despre femeia rac este că preferă luxul subtil, astfel că este dispusă să cheltuie o avere pe o pereche de pantofi de care habar nu aveai ca aparțin unui brand mare.

Leu – cizme tip amazoană

Leoaicele sunt impunătoare, dominatoare și încrezătoare în propria persoană. Sunt luptătoare înfocate, astfel că pentru ele cizmele înalte, pe care le purtau în trecut amazoanele, le reprezintă cel mai bine. Pasionate de modă, vor ști mereu ce se află în tendințe și vor alege doar ceea ce le reprezintă pe deplin personaitatea puternică.

Fecioară – pantofi înalți de calitate

Fecioara este o ființă independentă și perfecționistă. Niciodată nu vei vedea o fecioară să își achiziționeze un produs care să nu fie de calitate superioară. Apreciază materialele fine, încălțămintea scumpă, dar în care să se simtă confortabil, indiferent că vorbim despre pantofi cu toc sau teniși.

Balanță – pantofi nude

Femeia balanță este caracterizată de un simț al esteticului deosebit. Știe întotdeauna cum să își asorteze elementele vestimentare și nu este adepta încălțămintei extravagante. Astfel, la un look elegant preferă să asorteze o pereche de pantofi nude, eleganți, dar de impact. Simplitatea este cuvântul care definește femeia balanță.

Scorpion – pantofi cu influențe rock

Femeia scorpion este mai rebelă, vulcanică, dar în același timp sigură pe ea și pe calitățile sale. Pentru ea outfit-ul este un instrument al seducției, astfel că alege cu atenție fiecare haină sau pantof pe care le poartă. Preferă încălțămintea cu toc ascuțit, cu ținte, culori extravagante, deoarece exprima senzualitate.

Săgetător – cizmele și pantofii cu platformă

Exploratoare neobosită, femeia săgetător este în permanentă căutare de aventură. Îi place să petreacă și să se înconjoare de oameni veseli ca și ea. Pentru ea trend-urile contează mai mult ca orice, astfel că de fiecare dată își va cumpăra numai ceea ce se află în tendințele sezonului. Preferă cizmele cu toc și pantofii cu platformă, deoarece îi conferă prestanță, siguranță și elaganță.

Capricorn – pantofi vintage

Femeia capricorn este mai conservatoare, dar foarte matură și disciplinată. Nu se dă după cum bate vântul și este fidelă stilului care a consacrat-o. Apreciază modelele vintage și stilurile care făceau furori în anii trecuți, iar una dintre alegerile ei în materie de încălțăminte sunt pantofii vintage. Optează pentru modele care nu se vor demoda niciodată.

Vărsător – teniși

Pentru femeia vărsător cuvântul cel mai potrivit este: comoditate! Nu îi plac stilurile extravagante, tocurile înalte, deoarece consideră că un om trebuie să se simtă în primul rând confortabil în pielea sa, nu să placă celor din jur. Preferă încălțămintea comodă, cum ar fi tenișii, deoarece și stilul ei este unul casual.

Pești – pantofi cu funde, cristale

Femeile pești sunt extrem de sensibile și pasionate de modă. Sunt femei rafinate, astfel că preferă încălțămintea cu funde, cristale sau elemente fine. Urăște kitch-ul, așadar nu o vei vedea purtând haine sau pantofi extrem de colorați sau ieșiți din tipare.

Tu ce fel de încălțăminte preferi, conform zodiei?

Photo: Shutterstock.com

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top