Evenimente

Classic Car Day 2012, 26 mai

Cea de-a 8-a ediţie a campaniei bianuale „Alege viaţa! Condu prudent” va fi marcată printr-o serie de acţiuni şi evenimente dedicate şoferilor ieşeni. Astfel, vineri, 25 mai 2012, membrii Clubului Rotaract Iaşi, împreună cu un echipaj al Serviciului Poliţiei Rutiere Iaşi, vor distribui șoferilor aflați în trafic pe ruta Copou-Fundaţie autocolante cu mesajul campaniei Poliției Rutiere, „Alege Viaţa!”, precum și un pliant referitor la importanţa conducerii preventive.

Sâmbătă, 26 mai 2012, organizatorii Club Rotaract Iasi si Tim Photography vă așteaptă la o expoziție care va reuni pasionaţi de maşini vechi, recondiţionate, precum şi iubitorii de curse. Expoziţia, la care intrarea este gratuită, se va desfăşura pe Bulevardul Ştefan cel Mare, în intervalul orar 12:00-18:00, şi va etala atât autoturisme de colecţie din perioada 1930-1995, cât și şi cele mai noi modele din oferta dealerilor locali. De asemenea, va exista și un simulator „Crash”, pe care vizitatorii îl pot încerca. În plus, vizitatorii vor beneficia de consultanță pentru produsele de asigurare auto și de viață la standul Generali, sponsorul principal al campaniei.

Prin „Alege viaţa! Condu prudent”, campanie iniţiată în 2008, membrii Clubului Rotaract Iaşi şi-au propus să contracareze numărul impresionant de accidente rutiere din localitate, cauzate de comportamentul agresiv la volan.

„Într-un oraş precum Iaşul, unde preţul unei curse cu taxiul este uneori mai mic decât cel al unui pahar de băutură, nu avem nicio scuză să conducem sub influenţa alcoolului. Iar purtarea centurii de siguranţă şi şofatul preventiv reprezintă două măsuri simple pe care participanţii la trafic le pot lua pentru a nu pune în pericol pe cei din jur, şi nici pe sine”, declară Ştefan Matei, Preşedintele Clubului Rotaract Iaşi.

Această campanie este realizată în parteneriat cu Poliţia Rutieră Iaşi şi Primăria Municipiului Iaşi şi beneficiază de susţinerea Generali România, în calitate de sponsor principal, cât şi de cea a Auto Padova, Front Page Communication si a portalului Iasi4u.ro.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: A fost la Iasi "Alege viaţa! Condu prudent!" mai 2012 | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top