After Party Review

A fost la Iasi “Alege viaţa! Condu prudent!” mai 2012

A fost la Iasi “Alege viaţa! Condu prudent!”Cea de-a 8-a ediţie a campaniei bianuale „Alege viaţa! Condu prudent” a fost marcată printr-o serie de acţiuni şi evenimente dedicate şoferilor ieşeni. Astfel, sâmbătă, 26 mai 2012, membrii Clubului Rotaract Iaşi, împreună cu un echipaj al Serviciului Poliţiei Rutiere Iaşi, au distribuit șoferilor aflați în trafic pe ruta A. Panu – Podu Ros, autocolante cu mesajul campaniei Poliției Rutiere, „Alege Viaţa!”, precum și un pliant referitor la importanţa conducerii preventive. Tot sâmbătă, 26 mai 2012, organizatorii Club Rotaract Iasi si Tim Photography au organizat o expoziție care a reunit pasionaţii de maşini vechi, recondiţionate, precum şi iubitorii de curse.

Expoziţia, la care intrarea a fost gratuită, s-a desfăşurat pe Bulevardul Ştefan cel Mare, în intervalul orar 12:00-18:00, şi s-au etalat autoturisme de colecţie din perioada 1930-1995. De asemenea, a fost amplasat și simulatorul de accident „Crash”, pe care vizitatorii l-au putut încerca. În plus, vizitatorii au beneficiat de consultanță pentru produsele de asigurare auto și de viață la standul Generali, sponsorul principal al campaniei.

149434_365778060152933_100001622261828_1039685_929023608_n

Prin „Alege viaţa! Condu prudent”, campanie iniţiată în 2008, membrii Clubului Rotaract Iaşi şi-au propus să contracareze numărul impresionant de accidente rutiere din localitate, cauzate de comportamentul agresiv la volan.

Într-un oraş precum Iaşul, unde preţul unei curse cu taxiul este uneori mai mic decât cel al unui pahar de băutură, nu avem nicio scuză să conducem sub influenţa alcoolului. Iar purtarea centurii de siguranţă şi şofatul preventiv reprezintă două măsuri simple pe care participanţii la trafic le pot lua pentru a nu pune în pericol pe cei din jur, şi nici pe sine”, a declarat Ştefan Matei, Preşedintele Clubului Rotaract Iaşi.

Această campanie a fost realizată în parteneriat cu Poliţia Rutieră Iaşi şi Primăria Municipiului Iaşi şi a beneficiat de susţinerea Generali România, în calitate de sponsor principal, cât şi de cea a Front Page Communication si a portalului Iasi4u.ro

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top