Evenimente

200 Best Ads la Centrul Comercial Felicia

200 Best Ads la Centrul Comercial FeliciaTe-ai surprins vreodată urmărind cu interes pauzele publicitare? Ești chiar bucuros atunci când emisiunea sau filmul preferat se oprește pentru un calup publicitar? Vrei să afli mai multe despre ce idei sau tehnici inovative folosesc creativii pentru a atrage atenția consumatorilor?
Pentru tine, Centrul Comercial Felicia împreună cu agenția Aquavita organizează evenimentul 200 BEST ADS, un mix de 3 pauze publicitare și stand-up comedy show susținut de Costel, membru al fostei trupe Deko.
Evenimentul va avea loc cu ocazia aniversării Centrului Comercial Felicia, pe 10 octombrie, începând cu ora 19:00, în zona FoodCourt.
Spoturile publicitare sunt alese din colecția Lüerzer’s Archive, “world’s biggest advertising archive” și le veți putea urmări în 2 calupuri structurate pe domeniile Sports&Automotive, Food&Bevarages, Beauty&Fashion, Travel&Leisure.
Cel de-al treilea calup este unul special Best Classics, pe care îl vei urmări cu interes mai ales dacă ești curios să vizualizezi spoturi realizate cu tehnicele de producție existente în perioada 1960 – 1995.
Intrarea la eveniment este liberă. Detalii și rezervări la Centrul Info al Centrului Comercial Felicia sau la numărul de telefon 0735 251 997.

200 BEST ADS @ Centrul Comercial Felicia, 10 octombrie 2010

[fblikebutton]
afis-best-ads

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top