Stiri

Jucarii si educatie pentru copii mici

Jucarii si educatie pentru copii miciCand vine vorba de copii trebuie sa fim destul de atenti cu micile cadouri pe care le facem. Jucariile pot fi si daunatoare nu tot timpul creative si care sa ajute la o mai buna dezvoltare a inteligentei copilului.
Orice cadou poate fi un stimulent al inteligentei si din acest motiv trebuie sa alegem cu mare grija ce atentii alegem copiilor. Dar daca acesta refuza jucariile intligente mai bine ar fi sa nu i le cumparati, asta nu inseamna ca va fi prost ca adult ci din contra, nu e inca momentul pentru astfel de chestii.

Cubul Rubek mai mult ca sigur nu va ajuta la nimic unui copil de 2-3 ani, poate daca e sa-l dezmembreze si atat, din acest motiv este bine cand te duci la magazinele de specialitate sa cauti masinute electrice copii sa cumperi ceva care sa fure ochii si interesul unui pusti.

Cat sunt mici copii si trebuiesc tinuti in patuturi din lemn, singura problema e plansul si galagia pe care o produc, cand cresc si vezi ca in urma cu cativa ani cautai in disperare prin magazine masinute electrice copii, iar acum e dezmembrata toata si aruncata prin casa sau ca iti umbla de colo in colo si strica tot ce e mai fragil, nu-ti mai vine nici sa vii acasa. uneori iti doresti ca locul unde sta copilul sa fie construit precum unele patuturi din lemn imense.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top