Stiri

Pentru bebelusul tau

Inca dinainte de a se naste, bebelusul care il porti in burtica va fi pentru tine mamico, cel mai important lucru. Pentru tine, taticule, va fi copilasul pe care-l vei iubi si pentru care vei face tot ce trebuie ca sa-i fie mereu bine.
Pentru voi, parintilor, una din cele mai mari griji trebuie sa fie aceea a nevoilor pe care un bebe le are inca de cand se naste.
De aceea, haideti sa descoperim impreuna cam ce trebuie sa cumparati inca dinainte ca bebele vostru sa se nasca.
Aveti nevoie in primul rand de hainite. Bine, aceste nu se pot lua oricum. De aceea, trebuie sa faceti un ecograf pentru a afla daca e baietel sau fetita.

Cu presupunerile nu merge. Sau merge, insa aveti ocazia de a imbraca un baietel in prima lui zi in roz sau o fetita in prima ei zi in albastru.

Dupa ce cumparati hainutele, poate ca ar trebui sa va ganditi si la jucarii de copii. Acestea sunt cele mai importante pentru perioada copilariei. Se spune ca o copilarie aproape ca nu se poate numi asa daca nu este inconjurata de jocuri, jucarii si joaca. De fapt, cam aceasta este esenta.

Trecand mai depart, ajungem la obiectele mai mari si un pic mai costisitoare de care aveti nevoie pentru un copil. In primul rand, ar trebui sa vizitati raionul de patuturi copii fie el offline sau online. Daca vreti insa neaparat sa fie online, noi va recomandam kidsmag. Este cel mai cunoscut magazin online cu articole pentru bebelusul dumneavoastra. Gasiti la cele mai mici preturi articole de tot felul pentru copilul dumneavoastra.

Dupa ce treceti si de acest nivel, mai trebuie sa cautati neaparat carucioare copii, dar atentie, mai ales taticilor, mai trebuie si scaune auto copii. Asa ca aveti grija ce buget alocati micutului vostru.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. mobilaiasi

    January 28, 2012 at 5:46 pm

    bogdane dar tu ai ganduri serioase :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top