Stiri

IKEA e in tratative pentru un magazin in Iasi

In acest an este posibil ca retailerul suedez de mobilier IKEA sa ajunga in Iasi, mai exact in cadrul parcului de retail Era Shopping Park. Odata venit in capitala Moldovei, cu siguranta va atrage dupa el trafic si clienti multumiti pentru ca e locul cu de toate pentru casa. Ce-i drept, nemultumiti vor fi micii comercianti care isi vor pierde din clientela.

O prima intentie de amplasare a unui nou magazin IKEA in Iasi s-a vehiculat in 2008 dar abia acum se poate concretiza ceva.

Proiectul are circa 50.000 mp, la inceput fiind anuntata si dezvoltarea unui mall, constructie ce a fost amanata. In momentul de fata toate autorizatiile de constructie sunt luate iar stadiul de avansare al proiectului e ramas la nivelul negocierilor cu diversi constructori. Proiectul are doua faze: prima, cu o suprafata de 15.000 mp s-ar putea finaliza in martie 2014 in cazul in care se poate obtine finantarea pana in luna martie a acestui an; a doua s-ar finaliza in noiembrie 2014, avand o suprafata de 13.000 mp.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top