Stiri

Jumbo vine in Romania cu magazine in Bucuresti, Timisoara si Iasi

Jumbo vine in Romania cu magazine in Bucuresti, Timisoara si IasiRetailerul din Grecia, Jumbo, deschide primele magazine in Romania la Bucuresti si Timisoara. Jumbo are vanzari anuale de aproximativ jumatate de miliard de euro din jucarii, haine si tot felul de alte articole ieftine pentru casa. In Grecia, Cipru si Bulgaria magazinele Jumbo au un mare succes datorita preturilor foarte scazute dar si pentru diversitatea de produse comercializate.

Jumbo doreste in Romania 8 magazine in urmatorii patru ani, pentru inceput vor fi alese orase precum Bucuresti si Timisoara, unde se vor deschide magazine in perioada iunie – iulie 2013, urmand Iasi, Cluj si inca cateva. Oficialii spun ca in primul an de Jumbo in Romania vor exista doar doua magazine urmand ca pana in 2015 sa existe un total de 5 magazine, iar numarul final de magazine Jumbo in Romania va ramane cel putin pentru moment la 8.

Jumbo vine in Romania cu magazine in Bucuresti, Timisoara si Iasi

Compania Jumbo are o vechime in domeniu de 26 de ani si a reusit sa se impuna pe piata din Grecia prin diversitate si preturi mici. Magazinele existente se intind pe o suprafata de aproximativ 8600 de metri patrati si comercializeaza 5 mari categorii de produse.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top