Stiri

McDonald’s Romania introduce trei noi meniuri sub numele “Festivalul Verii”: un sendvis italian, tortilla greceasca si creveti prajiti

McDonald's Romania introduce trei noi meniuri sub numele McDonald’s Romania a anuntat introducerea a trei noi meniuri in restaurantele sale, un sendvis italian, tortilla greceasca si creveti prajiti. Meniurile fac parte din campania “Festivalul Verii” si se desfasoara intre 9 iulie si 22 august 2013, in limita stocului disponibil.

Sendvisul Grande Italiano este de o dimensiune asemanatoare cu BigMac si contine doua felii de carne de vita, 9 grame de barnza Caesar, 2 felii de rosie suprapuse, 4 grame de salata Ruccola si 20 de milimetri de sos Parmezan, toate acestea intr-o chifla noua. Acesta cumparat doar la sendvis costa 11 Lei iar la meniul ce contine o bautura la alegere si cartofi prajiti costul ajunge la 17 Lei.

Greek McWrap contine o felie de piept de pui la gratar taiata in 4 bucati, o felie de branza Cream taiata pe jumatate, 3 felii de castravete proaspat, 2 felii de rosie, 14 grame de salata, 20 milimetri de sos Tsatsiki, toate infasurate intr-o tortilla de 25 de centimetri.

Crevetii prajiti fac si ei parte din noua campanie de meniuri a celor de la McDonald’s si s vand si ei sub forma de meniu.

McDonald's Romania introduce trei noi meniuri sub numele

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top