Stiri

Trei noi curse cu RATP la Iasi, una din ele duce spre Aeroport

Incepand de astazi, Primaria va infiinta trei noi curse de transport in comun, unul din traseele noi este cel care face legatura intre Fundatie si Aeroportul International, astfel zilnic, de la Piata Eminescu, strada Cuza Voda, strada Vasile Alecsandri, Bulevardul Independentei, Targu Cucu, Podul de Fier, Moara de Vant si pana in fata Aeroportului. Distanta cursei este de 14,5 km si va dura aproximativ 30 de minute si va avea o frecventa in functie de plecarile si sosirile de la Aeroport.

Prima cursa va pleca de la 04:20 din Piata Eminescu si de la 5.35 de la Aeroport, iar ultima cursa va avea loc de la ora 19:00 si se va intoarce la 23:00. Autobuzele vor circula zilnic, adica de luni pana duminica si au o capacitate de 90 de persoane pe cursa.

Vezi cum va arata Piata Unirii dupa modernizarea de anul acesta

Un alt traseu nou este cel intre Targu Cucu, Podul de Fier, Moara de Vant si Ciric, cursa are o lungime de 8,5 km si se imparte in sase statii, acesta va circula zilnic. Microbuzele vor circula si ele in zona respectiva doar intre lunile mai si octombrie pana la ora 21:45.

Pe timpul iernii va functiona si traseul care va lega Targu Cucu, Moara de Vant si va intoarce la Cimitirul “Sfintii Petru si Pavel”, acesta va fi functional in perioada noiembrie – aprilie.

Cele trei curse au fost aprobate in sedinta de consiliu local de astazi.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

3 Comments

3 Comments

 1. ely

  January 29, 2014 at 8:14 pm

  copou – gara si copou – pacurari sunt 2 curse care ratp-ul ar trebui sa le introduca.

 2. axel

  January 31, 2014 at 12:55 pm

  COPOU – PACURARI !!!

 3. sym1

  January 31, 2014 at 11:41 pm

  pacurari-copou???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top