Stiri

Mergi gratis cu Tramvaiul lui Iepurila in Iasi

Mergi gratis cu Tramvaiul lui Iepurila in IasiSambata, 12 aprilie a fost prezentat “Tramvaiul lui Iepurila”, un tramvai pictat de catre studentii de la Facultatea de Arte si care circula pe toate traseele din oras, iar pe perioada pascala, cu acest mijloc de transport in comun se va circula gratuit.
Tramvaiul lui Iepurilă a fost prezent astăzi în rondul din Tg. Cucu pentru a-și întâlni micuții oaspeți. Elevii Grădiniței cu program prelungit nr. 13 au pregătit un spectacol alcătuit din cântece și poezii dedicate lui Iepurilă.

De asemenea, copiii l-au întâmpinat pe iepuraș cu ouă din carton și desene realizate chiar de ei în cadrul atelierului de creație susținut în tramvai. De îndată ce spectacolul s-a sfârșit, Iepurilă a împărțit daruri celor mici și am plecat cu toții spre Copou, pe urmele ouălor cu suprize.

Mergi gratis cu Tramvaiul lui Iepurila in Iasi

Vezi si cum sa iti cumperi bilet la RATP Iasi prin SMS

Am urmat întocmai traseul redat cu migală de membrii ASAI pe tramvai, copiii descoperind astfel monumentele reprezentative ale orașului. Odată ajunși în Copou, Iepurilă a ținut să le mulțumească personal studenților pentru pregătirea tramvaiului.

Vezi si Tramvaiele din Iasi infrumusetate datorita unor tineri creativi

Mergi gratis cu Tramvaiul lui Iepurila in Iasi

Pe drumul de întoarcere, în atmosferă de sărbătoare, cei mici l-au suprins pe Iepurilă cu noi cântecele și desene, amintindu-i că îl așteaptă și anul viitor.

Mergi gratis cu Tramvaiul lui Iepurila in Iasi

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top