Stiri

[VIDEO] Scandal intr-un tramvai din Iasi dintre un pasager si controlori

untitledUn nou scandal la Iasi in ceea ce priveste controlorii din tramvaiele RATP Iasi, un tanar a facut un scandal de proportii, ce a fost filmat si publicat pe internet, calatorul certandu-se cu doi controlori pe care ii acuza ca l-au imbrancit.
Un tanar a fost luat la intrebari de catre doi controlori ai regiei de transport in comun in apropierea zonei Piata Unirii, el sustine ca cei doi indivizi l-au imbrancit si i-ar fi aruncat biletul pe geam dupa care l-au obligat sa achite o amenda. Un calator mai in varsta a fost martor si poate confirma ca cei doi controlori au avut un comportament abuziv.

Noile trasee RATP in Iasi, cum se va circula cu tramvaiul sau autobuzul in oras

Toata actiunea se incheie in apropierea statiei “Billa/Gara”, unde dupa mai multe discutii purtate pe un ton agresiv din ambele parti, tanarul coboara din tramvai.

Cum sa iti cumperi bilet la RATP Iasi prin SMS

Mai jos puteti urmari filmuletul publicat cu ceea ce s-a intamplat:

Facebook Comments Box

2 Comments

2 Comments

 1. Alexa B

  March 11, 2014 at 10:12 pm

  Controlorii din Iasi sunt cei mai needucati,grosolani si nesimtiti din toata tara,ma refer la limbaj si la abuzuri.Sunt din Iasi si merg des cu tramvaiul ,am vazut si am auzit multe cazuri ,de exemplu controlau oamenii la iesirea din tramvai,pe unii nu ii lasau sa iasa pana nu aratau biletul. Odata nu m-au lasat sa cobor la statia in care trebuia si am coborat la urmatoarea;pana nu mi-am scos biletul din poseta nu m-au lasat sa cobor,avand in vedere ca mi-au cerut sa arat biletul cand usile se deschisesera si eu tocmai coboram,mi se pare neglijenta de servici din partea lor,daca vroiau sa isi faca treaba cum se face trebuiau sa imi ceara biletul inainte sa ajungem in statie.

 2. Stefan

  March 12, 2014 at 1:06 pm

  Asa sunt majoriteatea controlorilor din Iasi.
   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top