Evenimente

Continental Iași invită specialiștii să descopere tehnologiile viitorului

Continental Iași invită specialiștii să descopere tehnologiile viitorului
Cele mai noi tehnologii sunt prezentate timp de o lună la Continental Iaşi specialiştilor locali în domeniul tehnic. A doua ediţie a programului „Revealing Continental” începe în 17 august şi se desfășoară până în 15 septembrie și invită la o vizită exclusivă specialiștii pasionați de domeniul automotive, cu cel puțin 1,5 ani experiență.

• Angajații Continental cu peste 3 ani experiență în domeniul automotive își vor dezvălui secretele specialiștilor locali;
• „Revealing Continental“ se desfăşoară în perioada 17 august – 15 septembrie 2015.

Continental le prezintă acestora proiectele, instrumentele și tendințele viitorului pe care compania și angajații săi le dezvoltă în fiecare zi. Vizita va fi 1-la-1, între un expert Continental și invitat. Programul oferă discuții și informații care se pliază pe profile tehnice variate, de la hardware la software development, la mecanică sau project management, software & system testing, requirements engineer sau quality. Vizitele pot avea loc în oricare dintre diviziile Continental prezente în Iași – Powertrain, Chassis & Safety, Interior Infotainment & Connectivity, Interior Body & Security – în funcție de interesele și pasiunea specialistului.

Cei dornici să accepte invitația trebuie să completeze un scurt formular ce poate fi completat la următoarea adresă: http://bit.ly/Subscription_Revealing_Continental
Ulterior, fiecare specialist înscris va fi contactat pentru a stabili vizita sa privată.

Anul trecut, la prima ediție „Revealing Continental”, specialiști din Iași cu experiență între 3 și 10 ani au trecut pragul companiei pentru a afla mai multe despre domeniul automotive.

„Contactul pe care cei peste 1.000 de angajați ai noștri din Iași îl au cu sute de proiecte pe tehnologii aflate cu doi pași înaintea prezentului și dedicarea experților noștri în perfecționarea meseriei lor sunt cumulate în experiența <>. Aceasta este modalitatea noastră prin care alegem să împărtășim informații și experiențe unice cu specialiștii ce au aceeași pasiune cu noi: dezvoltarea domeniului automotive chiar de aici din Iași”, a spus Christian von Albrichsfeld, directorul Continental România.

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Clarisa

    August 18, 2015 at 5:46 am

    Un lucru foarte bun pentru cei interesati de domeniul automotive. Cu siguranta vor primi multe informatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top