Evenimente

Două zile până la cel mai așteptat Festival Internațional de Muzică

Două zile până la cel mai așteptat Festival Internațional de MuzicăOrganizatorii, Asociația ”Music for Kids” și PALAS Iași, dau startul celei de-a VI- a ediție a Festivalului Internațional Music for Kids, vineri, 14 august, ora 17.30. Pe parcursul celor trei zile de festival, ieșenii sunt așteptați în Grădinile Palas pentru a se bucura și a-și încânta auzul cu acordul notelor muzicale ale micilor artiști, înscriși în competiția pentru marele premiu în valoare de 1000 de Euro, oferit, în acest an, de firma COSELI.
Parada costumelor tradiționale, recitaluri muzicale, competiția talentelor în familie sunt doar câteva dintre surprizele pe care organizatorii le-au pregătit publicului în acest an. Duminica o aduce la Iași pe mult iubita Loredana Groza, artista care va susține, începând cu ora 15.30, la sala Auditorium a Hotelului Internațional, primul workshow de tehnică vocală completă, alături de partenera sa, Lucia Ciubotaru. Seara, Loredana va fi prezentă pe covorul roșu al Festivalului Internațional Music for Kids, în calitate de invitat special al Galei Laureaților.

” Festivalul Intenațional Music for Kids este munca unei echipe care și-a dorit ca și în acest an, Iașul să fie gazda acestui eveniment muzical, devenit tradiție datorită eforturilor susținute de care au dat dovadă partenerii noștri, în primul rând. Ne străduim să performăm cu fiecare nouă ediție, și credem că, până acum am reușit! Îi invităm pe ieșeni să fie alături de micii interpreți și să le fie alături micilor interpreți la finalul acestei săptămâni.”, precizează organizatorii.

Joi, 13 August, ora 19, mass media este invitată să participe la Conferința de presă ce se va desfășura în sala Rossini a complexului Palas.

Două zile până la cel mai așteptat Festival Internațional de Muzică

Vlad Baba, Alexia Urtoi și Rawanne sunt prezentatorii care vor întreține atmosfera pe scena Festivalului Internațional MusicForKids la care participă reprezentanți din România, Grecia, Italia, Marea Britanie, Malta, Republica Moldova și Bulgaria.

Facebook Comments

4 Comments

4 Comments

 1. Cristina

  August 13, 2015 at 12:06 am

  Abia astept sa o vad pe Loredana. O mare artista.

 2. Sorinel

  August 13, 2015 at 8:19 pm

  Maine e ziua cea mare.  Abia astept.

 3. Ilie Nicu

  August 14, 2015 at 9:42 am

  Ador piesele Loredanei. Ma bucur ca vine la Iasi.

 4. Razvan

  August 16, 2015 at 1:20 pm

  Mi-a facut o deosebita placere sa o revad pe Loredana. O adevarata artista, mama si doamna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top