Stiri

Vine Taxify in Iasi

Update: In momentul de fata cei de la Taxify sunt in stadiul de adunare a soferilor. Asa ca in scurt timp serviciul de ride-sharing va fi disponibil si in Iasi. In Romania acesta mai este disponibil si in Bucuresti, Cluj si Timisoara.

In cursul zilei de astazi a fost vazuta o campanie publicitara a celor de la Taxify pe reteaua de socializare instagram.com. Taxify iubeste Iasul?

Taxify este un start-up de ride-sharing din Estonia, care a luat nastere in 2012, iar de atunci s-a extins in Europa si in Africa. In Romania este disponibil in Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca. Serviciul este similar Uber-ului, poti comanda o masina pentru a ajunge din punctul A si B folosind o aplicatie legata la cardul bancar.

Aplicatia este disponibila in mai multe tari precum: Africa de Sud, Arabia Saudita, Australia, Austria, Azerbaijan, Canada, Cehia, Cypru, Estonia, Finlanda, Ghana, Irak, Kenia, Letonia, Lituania, Malta, Marea Britanie, Mexic, Nigeria, Polonia, Portugalia, Rusia, Serbia, Slovacia, Tanzania, Ucranina, Uganda, Ungaria.

La sfarsitul lunii Octombrie serviciul Taxify s-a lansat in Timisoara si au pornit la drum cu o reducere: “Doar 0,9 lei/km săptămâna aceasta în Timișoara! Toate tarifele sunt reduse cu 50%! Ia un Taxify! Cursa minimă este de doar 4 lei.
___________________________________________
Introdu codul meu de invitație – 42RTM – înainte de a cere o mașină și primești o cursă gratuită Taxify în limita a -LEI 15. Mai multe detalii: http://bit.ly/42RTM.
___________________________________________

Aplicatia Taxify este disponibila pe AppStore si pe Google Play. Daca doresti sa te inscrii si sa faci bani ca sofer c u propria ta masina prin Taxify o poti face inscriindu-te aici ➟ https://goo.gl/Bp4oW8. Incarca documentele (CI, permis, actele masinii, cazier judiciar) si fii gata pentru lansarea Taxify in orasul Iasi.

taxify iasi

Facebook Comments Box

5 Comments

5 Comments

  1. Pingback: Se extinde Taxify? - EPoX

  2. Pingback: Știrile zilei - 30 noiembrie 2018 ⋆ zoso blog

  3. Pingback: CTP Iaşi introduce sistemul de plata a biletelelor prin cardul bancar contactless – Iasi 4u

  4. Pingback: Top 5 Stiri din Iasi, Marti 22 Ianuarie – Iasi 4u

  5. Pingback: Uber vine intr-un final si la Iasi! – Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top