Stiri

5 lucruri pe care sa le stii la achizitionarea sistemele de supraveghere potrivite pentru exterior

Atunci cand vrei sa alegi un sistem de supraveghere pentru afacerea ta sau pentru propria locuinta, este foarte important ca in prealabil sa te informezi corespunzator, pentru a face cea mai buna alegere.

Un sistem de supraveghere video exterior poate fi cea mai buna alegere daca inainte de a-l alege, trasam punctele importante pe care trebuie sa le avem la baza, dupa care sa ne ghidam.

Aspecte pe care trebuie sa le avem in vedere inainte de achizitie

Chiar daca producatorii de sisteme de supraveghere vin cu produse de ultima generatie, nu este obligatoriu ca cele montate sa fie si cele mai scumpe. Pot fi cu siguranta foarte bune daca suntem atenti la cateva aspecte.

  1. In primul rand, trebuie sa ne gandim la numarul de camere video de care avem nevoie pentru spatiul pe care dorim sa il avem sub supravheghere. Daca, spre exemplu, dorim sa supraveghem activitatea unui spatiu exterior in care sunt depozitate bunuri sau produse, stabilim care vor fi locatiile camerelor ce vor fi montate, astfel incat sa suprinda toata suprafata de interes.
  1. Dupa ce ati stabilit numarul camerelor necesare pentru a filma din unghiuri diferite, trebuie sa alegeti un DVR care sa suporte numarul dispozitivelor conectate. Acest DVR (Digital Video Recorder) este, de fapt, elementul cel mai important dintr-un sistem de supraveghere, el primeste semnalele video si audio de la camere, il inregistreaza si il transmite pe suportul pe care dorim sa il stocam. Totodata, acesta va afisa imaginea pentru fiecare camera si poate fi cu 4, 16, 24 sau 32 de canale.

Tot in ceea ce priveste DVR-ul, trebuie sa fim atenti si la capacitatea lui. Pentru ca acestea nu au memorie interna va fi necesar sa le cautam pe acelea care ne vor permite utilizarea de carduricu un spatiu de stocare mare sau sa ii adaptam un spatiu de stocare extern. in speta un hard disk.

  1. Trebuie sa fim foarte atenti si la calitatea imaginii. Daca filmarea este de o calitate slaba, in cazul unor fapte infractionale, este posibil ca sistemul de supraveghere sa nu mai fie de mare folos, asa ca ar fi bine sa alegem camere si un DVR care sa aiba rezolutii cat mai apropiate, daca nu chiar identice, pentru a ne asigura ca imaginile vor fi de calitate, si daca va fi cazul, sa ne putem folosi de ele. Putem vorbi de imagini HD si FullHD.
  1. In mod evident, cel mai mult ne interseaza ce se petrece in spatiul pe care dorim sa il tinem sub supraveghere pe timpul noptii. In cazul acesta, avem nevoie de un sistem cu vizualizare nocturna. Ledurile cu infrarosu ale camerelor vor permite inregistrarea unor imagini de calitate pe timp de noapte. Echipamentele profesionale pot suprinde imagini si la o distanta de peste 100 de metri.
  1. Nu in ultimul rand, pentru a avea mereu acces la imaginile transmise de camerele video instalate, sistemul poate fi conectat la internet wireless, pentru ca imaginile inregistrate sa poata fi accesate chiar de pe telefonul mobil si vizualizate in timp real.

Tineti cont de recomandarile specialistilor

Cel mai simplu in astfel de situatii este sa alegem kit-urile de supraveghere puse la dispozitie de producatori. Acestea sunt practice deoarece contin intreg setul, cu toate compoentele necesare instalarii un sistem de supraveghere video. Poate fi cu 4 camere video sau cu mai multe. Trebuie sa fiti atenti la ce veti alege sis a nu uitati sa cereti mostre de imagini, pentru a va putea face o idée despre calitatea lor, in ciuda explicatiilor de pe ambalaje care de cele mai multe ori ne prezinta produsul intr-un mod eronat.

Puteti sa alegeti si sa compuneti un sistem de supraveghere video exterior din piese separate, dar acest lucru necesita o atentie mai mare la detalii, deoarece toate trebuie sa se potriveasca intre ele.

Pentru mai multe detalii cu privire la cele mai eficiente sisteme de supraveghere  video exterior accesati cu incredere site-ul E-camere.ro si beneficiate de recomandari personalizate.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top