Stiri

6 documentare făcute de jurnaliști străini despre Iași

6 documentare făcute de jurnaliști străini despre IașiTVR a initiat un proiect foarte interesant in care au fost cooptate sase echipe de filmare din mai multi tari dar si de la noi pentru realizarea a sase documentare despre orasul Iasi. Jurnalistii au descoperit orasul Iasi pentru sase zile, proiectul fiind finantat prin intermediul Fundatiei Iasi – Capitala Culturala Europeana 2021. Echipele de filmare fac parte din cinci foste capitale culturale europene din Slovenia, Spania, Portugalia, Grecia dar si din Chisinau.

Film realizat de echipa din Chisinau, Republica Moldova, reprezentata de Ciro Korol Lopez (jurnalist din Argentina, reprezentantul OWH Studio Chisinau).

Film realizat de echipa din Slovenia reprezentata de Polona Pivec (realizator de programe la RTV Slovenia).

Film realizat de echipa din Spania reprezentata de Maria Isabel Montes Rama (jurnalist la postul public Compania de Radio/ Television de Galicia).

Film realizat de echipa din Portugalia reprezentata de Adriano Nazareth (director de programe la Radio e Televisao de Portugal).

Film realizat de echipa din Grecia reprezentata de Myrto Papadogeorgou (producător independent de film).

Film realizat de echipa din Sibiu, Romania, reprezentata de Razvan Marcu şi Raluca Ilincescu (jurnalisti ai Trustului Evenimentul din Sibiu).

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top