Stiri

A apărut platforma cu ajutorul căruia vă puteți programa la saloane – Stailer.ro!

Pentru cei care nu au răbdare să sune de la un salon la altul, pentru cei care nu mai doresc să piardă timp în căutare de loc liber la un salon există acum o alternativă dintre cele mai moderne pentru programările dorite. Se numește stailer.ro și își propune să digitalizeze programările la saloanele de beauty. Este deja activă în marile orașe și șansele sunt destul de mari ca, în curând, să vorbim despre includerea saloanelor din toată țara.

Stailer este ușor de folosit

Pentru cei care încă nu au descoperit Stailer trebuie spus că totul funcționează online și foarte ușor. Practic vorbim despre o platformă ce funcționează după principiul acesta, că online este mai rapid și eficient să faci orice. Cu toții căutăm online informații despre servicii și produse, ba chiar prestatori de servicii, saloane. Însă în marele internet este destul de ușor să te lași pierdut, să fii confuz fiindcă nu știi ce să alegi. Un caz destul de popular este al diferenței dintre online și realitate, când descoperiți cu dezamăgire că nu este ceea ce credeați.

Pentru a vă ușura munca atunci când căutați un salon de înfrumusețare, pentru a scurta din timpii dedicați căutărilor unui loc liber la un salon, stailer.ro propune varianta online-ului. Concret, aici puteți găsi toate saloanele de beauty din oraș, fie că sunteți din Iași, Timișoara, Cluj, București sau Oradea. Selectați  serviciul dorit și ora, ziua dorită. Filtrele vă rezumă imediat care vă sunt opțiunile. Însă, mai mult decât informația în sine, descoperiți aici și detalii care să vă ajute să triați opțiunile: costuri, distanța până la salon, cum să ajungeți acolo sau chiar și fotografii din locație ori recenziile oferite de alți clienți.

Stailer a fost creat să faciliteze totul pentru clienții și prestatorii de servicii din sfera beauty. Este un win win pentru cele două părți. Și nu costă nimic pentru oricine dorește să își facă un cont aici. Ba chiar mai mult decât atât, un cont creat în cadrul platformei stailer.ro înseamnă și o serie de beneficii. Pentru că trăim haotic și avem zile atât de aglomerate, pentru că avem nevoie de puțină organizare, din acest cont pot fi gestionate mai eficient programările, pot fi făcute setările dorite  pentru a primi, spre exemplu, remindere înainte de o programare.

Digitalizarea este viitorul

Fie că vorbim despre modul în care vă programați la tuns barbati in Iasi sau la o sesiune de cosmetică, Stailer este de mare ajutor. Se adresează atât femeilor, cât și bărbaților. Este de altfel un pas spre modernizare, este digitalizarea acestui domeniu și desigur viitorul. Digitalizarea s-a dovedit a fi utilă în orice domeniu și iată că și aici este la fel.

Un singur loc reunește saloane diverse cu toată paleta de servicii. În același loc puteți programa sau anula o programare, puteți căuta un stilist anume sau un serviciu anume. Și totul este customer oriented, astfel încât să obții o programare pliată pe programul tău.

Contact: support@stailer.ro

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top