Stiri

Grande Optique – oamenii te vor privi mereu, așa că oferă-le o priveliște pe măsură!

Ochelarii de vedere au trecut de mult de pragul scopului de a-ți oferi doar o viziune clară asupra lumii. Acum, ramele de ochelari se schimbă odată cu tendințele, pentru a oferi posibilitatea celor ce au probleme de vedere, să fie și trendy. Ochelarii de vedere au devenit, în sfârșit, accesorii demne de purtat la orice outfit. Grande Optique este universul în care regăsești peste 3000 de modele de rame, dintre care tu poți să alegi stilul care ți se potrivește.

Ochelari de calitate premium, accesibili oricărei persoane

Grande Optique pune preț pe nevoile clientului, de aceea dispune de o gamă variată de ochelari, de la branduri de renume. Printre acestea se află Dolce&Gabbana, Silhouette, Tiffany&Co., Bvlgari, Prada, Ray-Ban, Vogue, Guess, Emporio Armani, Police, Jaguar, Burberry, Ana Hickmann și multe altele, practic de la A la Z.

Poate că la auzul acestor firme mulți se sperie crezând că trebuie să fie și un preț pe măsură. Nimic mai departe de adevăr, fiindcă la Grande Optique clienții dispun constant de promoții și reduceri, ceea ce le permite să își aleagă rame de ochelari Iasi de o calitate superioară, originale, ce se pliază pe bugetul oricui. Aceștia înțeleg că trebuie să fie un echilibru între preț și aspect, deoarece ochelarii sunt cei ce-ți pun ochii în „ramă”.

 

Indiferent de ce rame cauți, aici ai toate șansele să le găsești. Specialiștii în optica Iasi de la Grande Optique îți oferă consultanță în alegerea perechii potrivite pentru forma feței tale. Design-uri elegante, clasice sau minimaliste, retro sau moderne, ramele de la Grande Optique se potrivesc chiar și pentru cele mai pretențioase gusturi. Dacă ești din Iași, poți merge personal la sediul acestora, iar specialiștii Grande Optique te ajută să faci alegerea ideală. Cu siguranță tot cauți de ceva timp ramele perfecte, însă fără rezultat. Odată ce le treci pragul sau accesezi site-ul lor www.grandeoptique.ro este practic imposibil să nu te alegi cu o pereche de ochelari pe gustul tău.

Grande Optique îți schimbă perspectiva cu lentile de calitate

Optica medicală dispune atât de rame, cât și de ochelari de soare, ochelari pentru calculator, lentile de contact și lentile pentru vedere. Fiecărui pacient în parte îi sunt oferite servicii de consultanță de specialitate în alegerea lentilelor de vedere perfecte. În funcție de nevoi și buget, echipa Grande Optique găsește soluția potrivită fiecărui client. Fiindcă fiecare persoană în parte are diferiți parametri în problemele de vedere, aceștia creează lentile în concordanță cu cerințele fiecărui client și sunt realizate folosind tehnologii de ultimă generație, adaptate nevoilor. Specialiștii vă vor consilia pentru alegerea lentilelor adaptate, alese dintr-o gamă variată, de la producători de renume, printre care ZEISS și ESSILOR.

De exemplu când te gândești la ZEISS și la ESSILOR, știi că înglobează inovația, tehnologia și calitatea. Lentilele progresive de la aceste branduri, îți oferă o vedere optimă și confort vizual pe tot parcursul zilei. Acestea permit vederea la distanță, intermediar și aproape, focalizarea având loc mult mai natural.

Echipa Grande Optique așteaptă toți doritorii în căutare de ochelari Iasi  în magazinul de optică medicală, fizic, cât și în mediul online, pentru a-i ajuta să facă alegerea potrivită. În cadrul site-ului oficial www.grandeoptique.ro pot fi descoperite toate colecțiile de ochelari moderni, calitativi, indispensabili.

Și pentru că specialiștii de la Grande Optique doresc tot ce este mai bun pentru cei care le trec pragul vă informăm că aici cabinetul medical din cadrul opticii este dotat cu aparatură modernă pentru consultații și veți avea parte de dioptrii precise!

Programări consultații pentru ochelari: 0736618420

WhatsApp: 0758345547

Adresa: str. Nicolina nr. 13, Iași, România (reper Podu Roș, baza Podului Nicolina)

E-mail: contact@grandeoptique.ro

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top