Stiri

Afla cum poti preveni problemele prostatei

Prostata are rolul de a produce lichidul prostatic, parte a lichidului seminar. Este o glanda anexa aparatului genital masculin si are dimensiunea si forma unei nuci.

Pentru a preintampina si remedia problemele prostatei, Prostafix este unul din cele mai eficiente produse disponibile la ora actuala in Romania.

Bolile care apar din cauza prostatei
Adenomul de prostata este cel mai des intalnit la barbatii de 65 de ani si este o tumoare benigna. Este bine de stiut faptul ca aceasta boala se poate agrava in timp. Factorii care declanseaza adenomul de prostata sunt varsta, dar si statusul hormonal.

Inca din primele stadii ale bolii, isi fac aparitia anumite simptome:

  • Urinare cu presiune slaba;
  • Urinare in timpul noptii, de mai mult de 2 ori pe seara;
  • Jet urinar intermitent;
  • Infectii urinare;
  • Prezenta sangelui in urina, afectiune cunoscuta si ca hematurie;
  • Culoare sau miros ciudat al urinei.

Barbatii peste 50 de ani trebuie sa se prezinte la un control urologic, pentru ca aceasta afectiune sa fie diagnosticata din timp. Cele mai comune simptome constau in urinare excesiva, mai ales in timpul noptii si ezitatii in urinare.

Tratamentul trebuie prescris doar de urolog si urmat sub atenta lui supraveghere. In timpul tratamentului este indicat sa eviti alcoolul, condimentele, dar si frigul. Un stil de viata sanatos te poate ajuta sa mentii glanda intr-o forma buna, ani de zile.

Cancerul de prostata
In cele mai multe cazuri, cancerul de prostata se manifesta asemanator cu adenomul de prostata. Barbatii al caror tata a suferit de cancer de prostata sunt supusi unui risc cu 50% mai mare de a dezvolta, la randul lor, aceasta boala. Medicii recomanda consumul unei cantitati suficiente de lichide: apa plata si ceaiuri. Barbatii care sunt fumatori se confrunta cu o forma mult mai agresiva a cancerului de prostata.

Suplimente naturale recomandate pentru tratarea prostatei
Prostafix este un produs realizat din materii prime naturale care ajuta la optimizarea functionarii prostatei. In urma consumului capsulelor de prostafix de zi sau de noapte, vei reduce, in timp, simptomele care produc problemele urinare. Acest produs diminueaza durerile si spasmele cauzate de inflamatia prostatei. Capsula de zi te ajuta sa reduci inflamatia, disconfortul, dar si durerea. De asemenea, amelioreaza dificultatile de urinare. In completare, capsula de noapte reduce frecventa urinarilor nocturne.

Ingredientele capsulei de zi:
– palmierul pitic este folosit in tratarea starilor cronice ale rinichilor, ale cailor urinare, in bolile de prostata. Acest ingredient reduce simptomele specifice bolilor de prostata: desele urinari nocturne, cantitatea redusa de lichid eliminat; prin efectul ei antiinflamator;

– urzica are efect antialergic, antiinflamator, hemodinamic;

– ghiara dracului este un bun calmant, antioxidant si antifebril;

– macesele au un efect dezinfectant si antiadipos si stimuleaza functionarea organelor urogenitale ale barbatilor.

Ingredientele capsulei de seara:
– salcia este antinflamator si impiedica dezvoltarea anarhica a celulelor, are un efect deosebit asupra vezicii urinare si asupra prostatei;

– afinul are un efect antioxidant si dezinfecteaza urina;

– zincul este un mineral important in asigurarea functionarii corespunzatoare a prostatei.

Mod de administrare:

  • 2 capsule pe zi:

-1 tableta de zi, trebuie luata inainte de micul dejun, cu un pahar de apa plata. (din cutia Day Formula, de culoare albastru deschis)

-1 tableta de noapte, luata inainte de cina, cu un pahar de apa plata. (din cutia Night Formula, de culoare albastru inchis)

Comandati Prostafix simplu si rapid
Prostafix 24 Day & Night este un produs terapeutic recomandat atat pentru prevenirea problemelor de prostata, cat si remedierea afectiunilor la nivelul prostatei. Acesta poate fi achizitionat prin intermediul site-ului itelestore.ro. Aceseaza catalogul Itelestore.ro si descopera numeroase produse casnice si de sanatate care vor contribui la imbunatatirea calitatii vietii tale.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top