Apartamente Iasi

Himson Iasi

Complexul Rezidential Himson Iasi

Adresa Bulevardul Chimiei nr. 101, Iași 707252
Contact: 0770 563 245 / 0770 563 140 / 0332 443 659
Parcare: Da
Transport in comun: Da
Facebook Apartamente Noi Himson Iasi: https://www.facebook.com/HimsonApartamenteNoiIasi/
Web: http://himson.ro/
Detalii: Complexul Rezidential Himson Iasi este situat pe Bulevardul Chimiei nr. 101, Iași 707252 si dispune de apartamente noi cu 1, 2 si 3 camere.

Inchirieri Apartamente Complexul Rezidential Himson Iasi: 0770 563 245 / 0770 563 140 / 0332 443 659


Tot ce trebuie sa stii despre programul Prima Casa 2019


Există un singur loc în toată lumea în care te simți liber să fii așa cum vrei, în care te simți în siguranță la orice oră din zi sau din noapte, în care te simți confortabil și la care te întorci de fiecare dată ca să te regăsești, ca să te aduni sau, pur și simplu, să te bucuri de lucrurile simple care te fac cu adevărat fericit.

Acel loc e la fel ca tine: UNIC, EXTRAORDINAR și DIFERIT de toate locurile în care ai ajuns până acum. Are forma viselor tale și a pasiunilor care te fac să simți că trăiești, are libertatea de a deveni ceea ce-ți dorești și de a călători cu tine oriunde ai merge.

Este locul în care ți-ai dorit să fii de când erai mic, pe care l-ai proiectat și pe care ți l-ai imaginat cu și mai multe detalii în fiecare an care a trecut: lumina naturală care să-ți inunde camera în miez de zi, căldura care să-ți topească sufletul, balconul larg în care să-ți petreci serile de vară și aroma de cafea proaspăt făcută în bucătăria ta frumos amenajată și Ea, care să te trezească ușor, într-un loc ferit de agitația lumii, doar al vostru.

Acest loc – UNIC, EXTRAORDINAR și DIFERIT – există. Este ceea ce căutăm cu toții o viață întreagă și ceea ce doar puțini găsim: sentimentul că suntem ACASĂ, alături de tot ceea ce iubim. Pentru tine și visul tău de a găsi un loc, departe de forfota orașului, în care să te bucuri de libertatea de a fi tu însuți și confortul că ai tot ce-ți trebuie pentru a fi fericit, am construit HIMSON® – locul în care te simți Acasă zi de zi.

950 euro/mp şi loc de parcare gratuit
Luna aceasta, beneficiezi de un preţ promoţional la orice apartament HIMSON® achiziţionat direct de la dezvoltator, cu 1, 2 sau 3 camere, şi primeşti gratuit un loc de parcare suprateran, în limita disponibilităţii.

Galerie Foto Apartamente Complexul Rezidential Himson Iasi

Localizare Google Maps Complexul Rezidential Himson Iasi

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top