tractoare iasi
Stiri

Cadouri livrate la domiciliu – noul trend in Iasi

Dupa succesul inregistrat de Bringo, a venit si randul cadourilor sa fie livrate direct la domiciliul tau! Sau chiar la domiciliul persoanei dragi careia vrei sa ii daruiesti ceva frumos!
Magazinul de bijuterii SaraTremo vine cu cea mai avantajoasa oferta: in doar 2 ore, livreaza cadoul dorit oriunde in Iasi! Frumos ambalat si chiar cu mesajul tau personalizat introdus in interior!

Ce trebuie sa faci?

E foarte simplu! Intri pe www.saratremo.ro, alegi ce doresti dintre minunatiile de bijuterii si accesorii, care de care mai frumoase, platesti cu cardul sau prin transfer bancar si te relaxezi! In maxim 2 ore cadoul este la destinatie!

Cine isi permite luxul SaraTremo? Oricine!

            Nu doar ca ne place pretul accesibil al bijuteriilor de pe www.saratremo.ro, dar iubim si costul extrem de redus pentru livrarea cadourilor la domiciliu in Iasi! Pentru comenzi pana in 200 lei, transportul costa doar 20 de lei. Foarte accesibil! Pentru comenzi peste 200 lei, transportul este gratuit, iar daca vei comanda peste 300 lei beneficiezi si de transport gratuit, si de un trandafir cadou! Ca sa fie cadoul complet, bineinteles!

Pentru cine este util acest serviciu? Pentru oricine!

SaraTremo, prin serviciul de livrare urgenta disponibil acum si in Iasi, se adreseaza tuturor: iubitului care nu a apucat sa cumpere nimic frumos pentru ziua jumatatii sale; sotului prins in treburile de serviciu care nu are timp sa ajunga in magazine; celor care afla abia acum ca trebuie sa ajunga diseara la o petrecere si vor sa cumpere gazdei un accesoriu rafinat; si lista poate continua!

Si totusi, cine este SaraTremo?

Ei bine, acest secret nu l-am aflat nici noi! Tot ce stim este ca Sara pare a fi prietena ta cea mai buna, cea care te salveaza cu drag din orice situatie! Genul de persoana pe care o vrei tot timpul in jurul tau! Te-am convins? Achizitioneaza bijuteriile rafinate din magazinul online www.saratremo.ro si sigur vei beneficia de calitate, eleganta si atentie la detalii! Pentru ca vrei ca totul sa fie perfect cand oferi un cadou, nu?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top