Stiri

Cărți de istorie sau documentare istorice? Tu ce alegi?

Trăim în epoca tehnologiei și pare că nu mai sunt de actualitate cărțile tipărite. Tot mai multe persoane aleg fie să citească e-books fie să se uite la documentare sau la emisiuni informative la televizor ori pe rețele de socializare. Așa cum bine știi, ar trebui să îți selectezi foarte bine sursele de informare, deoarece nu tot ce este pe internet este corect. De preferat este să te informezi din surse diferite și să cauți cât mai multe informații înainte de a-ți face o părere, iar dacă există site-uri oficiale ale unor instituții spre exemplu, să folosești informațiile de acolo.

Cel mai bun exemplu în acest sens este cel legat de autodiagnosticare. Este suficient să cauți unul sau mai multe simptome pe internet și cu siguranță te vei speria, deoarece foarte multe site-uri care nu sunt de specialitate apar între primele rezultate. La fel se întâmplă în orice domeniu, indiferent de ce ai vrea să cauți. În cele ce urmează vrem să abordăm un alt subiect, cel al istoriei. Dacă te pasionează istoria, probabil te-ai gândit de multe ori unde poți găsi informații exacte, care să îți răspundă la anumite întrebări. Cel mai simplu este să citești cărți scrise de către specialiști în domeniu, însă de cele mai multe ori, din lipsă de timp, probabil alegi să te uiți la diferite documentare. Dacă sunt documentare realizate de către specialiști, cu argumente și care prezintă faptele într-un mod obiectiv, este în regulă. Însă, dacă nu ai alternative, te încurajăm să alegi cărțile.

Dacă nu știi de unde poți achiziționa cele mai bune cărți, pe diferite subiecte, îți recomandăm cu încredere carti de istorie de la LIBREX. Aici vei găsi cărți despre diferite subiecte: istoria României, istoria Europei, istorie universală, despre diverse evenimente și personalități, cărți cu dezvăluiri istorice, cărți ce prezintă secrete istorice și așa mai departe. Practic, orice ți-ai dori, poți achiziționa cu încredere de la LIBREX, la prețuri foarte bune. Și nu ți-am spus partea cea mai bună: periodic, te poți bucura de prețuri excelente, de promoții și de pachete speciale, astfel încât să citești cât mai mult posibil, fără să îți afecteze bugetul.

Spre exemplu, dacă îți plac cărțile despre istoria României, la LIBREX au apărut în exclusivitate o colecție numită Centenarul Marii Uniri, care cuprinde volume despre personalități marcante din istoria Românilor. De asemenea, trebuie să menționăm și cărțile despre formarea poporului roman, pe care le vor aprecia chiar și școlarii.

În ceea ce privește cărțile despre evenimente istorice pe care le poți comanda de la LIBREX, îți recomandăm următoarele cărți: Panama Papers. Cum își ascund banii cei bogați și puternici, Ridică-te și ucide primul, Secretele lui Napoleon, Berlin: Căderea 1945 și multe altele.

Suntem convinși că din multitudinea de cărți existente pe site, vei găsi câteva care să îți placă și pe care să le citești într-un timp foarte scurt. Indiferent de preferințele tale, LIBREX îți oferă cele mai noi cărți de istorie, la prețuri foarte bune.

Tu ce fel de cărți de istorie citești?

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/9T346Ij4kGk

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top