Stiri

Cumpără online cărţile Annei Todd, autoarea seriilor AFTER, STARS şi London Gibson – Livrare GRATUITĂ de la Librex.ro

Anna Todd este scriitoarea americană “minune”. Probabil întruchipează visul oricărui tânăr scriitor sau tânără scriitoare. Este un autor care şi-a început romanul pe telefonul mobil, publicând fragmente în aplicaţia Wattpad. După un an şi jumătatea era publicat primul ei roman din seria AFTER, iar Paramount avea să cumpere drepturile de autor pentru ecranizarea acestei serii.

Pe Librex.ro poţi accesa pagina dedicată autoarei Anna Todd şi poţi comanda cărţile acesteia. Mare atenţie, de sărbători volumele scriitoarei au reduceri de preţ, între 10% şi 36%.  În plus, din dorinţa de a fi mai aproape de clienţii săi, librăria online Librex asigură livrarea gratuită a comenzilor, indiferent de destinaţie şi suma totală a achiziţiei.

Comunitatea de fani creată în jurul Anna Todd obişnuieşte să posteze fie pe Instagram, fie pe Twitter videoclipuri când cumpără volumele autoarei

În opinia Annei Todd, bucuria aceasta se datorează informaţiilor cuprinse în rândurile cărţilor. Poveştile spuse de aceasta impresionează în aşa măsură încât, toată lumea este intrigată de punctele critice prin care trec personajele, dar şi de deznodământul acţiunilor lor.

Însăşi Anna Todd are o poveste în spate, dinainte să îmbrace “mantia” de scriitor de bestseller. Obişnuia să meargă la facultate doar de dragul de a merge la facultate. Dar în sine, ea nu ştia ce vrea să facă mai departe. A lucrat fie că recepţioneră la un salon de machiaj, ca funcţionar administrativ sau chelneriță. Singura constantă din viaţa ei a rămas lectura. Pasiunea pentru citit a devenit cu atât mai  intensă când a descoperit ceea ce se cheamă fan fiction.

Fan fiction-ul sau fanfiction este o “mișcare” online a fanilor pasionaţi de anumite cărţi ale anumitor autori

Aceştia, pe baza structurii de bază a poveştilor originale, construiesc noi legături, modelând conform propriei lor intenţii caracteristicile personajelor, relațiile dintre ele. Deşi pare o idee relativ “trăznită”, acest tip de scriitură online atrage tot mai mulţi curioşi, dar şi oameni cu abilităţi deosebite de a reda noi povești, pe baza romanelor unor autori cunoscuţi. În aceeaşi perioadă îşi făcea apariţia pe piaţă aplicaţia Wattpad.

După multe luni în care a citit în tăcere multe dintre postările din acea perioadă, Anna Todd se hotărăşte să dea curs gândurilor sale, neştiind cum avea această decizie să îi transforme viaţa. Însăşi povestea ei, de cum ajunge să publice, descrie foarte bine un mesaj foarte simplu.

Dacă eşti pasionat/ă de citit şi de scris, nu contează unde şi cât scrii, important este să scrii

Anna Todd a continuat să facă asta, să trimită în oceanul acesta informaţional fragmente din povestirile sale. De necrezut poate, pentru mulţi dintre cei care se străduiesc în stilul clasic să scrie de mână manuscris după manuscris, revizuind constant ultimele însemnări, Anna Todd a continuat să facă asta şi nu oricum, ci folosind telefonul mobil.

Postând în continuare schiţele viitorului său roman (devenit ulterior serie de romane) într-o aplicaţie online, unde oricine poate să inducă în eroare autorul, să sugereze modificări, să judece negreşit, să susţină necondiţionat, ea a continuat şi “a intrat în horă” împreună cu aceştia.

Din octombrie 2014 şi până în prezent, scriitoarea Americană a devenit un model pentru tot mai mulţi tineri care aspiră la o carieră literară, iar pentru restul un deschizător de drumuri, în privinţa ideilor şi sentimentelor, un creator al unor lumi fantastice, dar cu personaje cu care oamenii au putut rezona, s-au putut identifica şi în care s-au putut regăsi pe ei înşişi.

Comandă acum orice carte a autoarei de pe Librex.ro și bucură-te de livrare gratuită, indiferent de destinație.

Sursa poza: https://www.facebook.com/Librex/photos/a.181098571907478/1337160306301293  

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top