Business

Ce servicii poate oferi o firma specializata in intretinere terenuri sportive?

servicii terenuri sportive

Compozitia solului este baza unui gazon de calitate superioara. Fara sol nisipos, este dificil sa existe un teren care poate fi folosit pe tot parcursul anului. Este aproape imposibil. Pierderea densitatii gazonului in timpul lunilor de iarna, imbibarea cu apa dupa o ploaie puternica si deteriorarea crescuta a jocului dupa fiecare antrenament sau meci… toate acestea iti sunt poate familiare. O firma specializata in intretinerea terenurilor de sport poate oferi o gama larga de servicii terenuri sportive. In functie de necesitatile specifice ale clientilor, pot exista si alte servicii disponibile.

Utilizarea terenurilor de sport

In lunile de iarna exista un exces de apa care trebuie drenat. Deoarece iarba este latenta si temperaturile sunt scazute. Este suma pierderilor de apa datorate evaporarii din sol si transpiratiei din iarba. Pe de alta parte, precipitatiile sunt relativ mari, ceea ce duce la un surplus in balanta apei. Prin urmare, o zona de nisip este esentiala pentru a permite ore maxime de joc pe teren. Acesta este singurul mod de a garanta o suprafata de joc stabila si de a scurge suficienta apa. Fara aceasta compozitie nisipoasa, exista un mare risc ca pamantul tau sa se transforme rapid in balti de noroi.

Construirea unui teren de iarba naturala pe un strat superior nisipos este alegerea potrivita. O decizie care se ia din ce in ce mai des, dar care are o serie de limite.

Capacitatea solului de a retine apa este strans legata de dimensiunea particulelor si de spatiul porilor. Nisipul, cu porii sai mari si cu dimensiunea granulelor sale, retine cu greu apa. Acest lucru este ideal in lunile umede de iarna: excesul de apa este scurs.

Servicii inttretinere terenuri sportive

  • Tunsul gazonului – Aceasta este o munca necesara pentru mentinerea unui gazon sanatos si frumos. Firma poate tunde gazonul in mod regulat si poate utiliza echipamente speciale pentru a asigura o taiere uniforma si neteda.
  • Aerarea gazonului – Aerarea gazonului este importanta pentru oxigenarea solului si pentru imbunatatirea cresterii ierbii. Firma poate utiliza masini speciale pentru a face mici gauri in solul din jurul ierburilor, astfel incat sa poata circula aerul si apa.
  • Fertilizarea gazonului – Pentru a mentine un gazon sanatos, este necesara o fertilizare adecvata. Firma poate oferi fertilizare periodica cu substante nutritive adecvate pentru gazon.
  • Reparatii si intretinere generala – Firma poate oferi servicii de reparatii pentru orice deteriorare sau probleme cu terenurile de sport. Acestea pot include repararea gaurilor, umplerea crapaturilor, repararea gardurilor si a altor elemente de siguranta.
  • Instalarea si intretinerea sistemelor de irigatii – Pentru a mentine un gazon verde si frumos, este important sa existe un sistem adecvat de irigatii. Firma poate instala si intretine sisteme de irigatii pentru a se asigura ca gazonul este intotdeauna bine udat.
  • Curatarea si indepartarea deseurilor – Firma poate oferi servicii de curatenie pentru a indeparta frunzele cazute, ramurile si alte deseuri de pe terenurile de sport.
  • Servicii de consultanta – Firma poate oferi consultanta in privinta intretinerii terenurilor de sport si poate ajuta clientii sa aleaga cele mai bune optiuni pentru nevoile lor specifice.

Vezi toata lista cu serviciile oferite de Sports Fields aici.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top