Stiri

Centrul de reparat laptop-uri

service-laptop-1594x796
Cum procedati in momentul in care laptopul la care lucrati se strica? Sau mai bine zis, ce faceti atunci cand laptopul vostru se strica si este iesit din garantie? De multe ori acele service-uri care au contracte de colaborare cu producatorii de laptop-uri urmeaza protocoale bine puse la punct, uneori chiar inutile si fac ca perioada in care le repara sa dureze foarte mult.

Cei de la onlaptop.ro sunt o echipa de oameni simpatici care se pricep foarte bine la laptop-uri si sunt dotati cu aparatura profesionala, au echipamente de testare performante si pot repara chiar si placi de baza, placi video, elemente de carcasa, display-uri, balamalele laptop-ului, mufe de alimentare si le iese bine de tot la curatat praful din laptop, lucru care de multe ori poate face minuni.

reparatii-laptop

onlaptop.ro este specializat pe foarte multe branduri de laptop-uri printre care se numara: Acer, Apple, Asus, Dell, EMachines, Fujitsu Siemens, BenQ, Gateway, HP Compaq, IBM, Lenovo, LG, MSI, Packard Bell, Panasonic, Samsung, Sony, Toshiba, Uniwill, Odys, Allview si multe altele, inginerii de acolo nu se axeaza doar la schimbarea componentelor ci efectiv repararea acestora, circuit cu circuit si pas cu pas.

De asemenea, pe blogul lor se afla foarte multe informatii relevante, unde puteti afla cum puteti face diverse reparatii singuri sau cum sa depistati anumite probleme ale laptopului. De cele mai multe ori e mai important sa stii ce are laptopul atunci cand face figuri. Imi aduc aminte ca atunci cand am avut probleme cu ecranul laptopului trecut am facut o filmare si am urcat-o pe youtube.com unde oamenii m-au indrumat spre un service, dar chestia cea mai importanta este ca au fost oameni cu probleme similare si au gasit si ei o rezolvare. De fapt am gasit-o impreuna in munca pe care service-ul de reparatii laptopuri Onlaptop o depune mereu online, atat pentru mine cat si pentru voi. Ce bine e sa stai totusi linistit! Ai nevoie de o repararie… Onlaptop poate fi aliatul tau de A?ncredere.

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Power Laptop Service

    June 27, 2017 at 4:24 pm

    Da, sunt foarte multe componente la nivelul laptopului pe care trebuie sa le avem in grija. Cand vine vorba despre reparatii laptop, eu mizez pe PowerLaptopService.ro, insa sunt foarte multe service-uri de laptopuri in orasul Bucuresti care ofera servicii de calitate, precum si diversitate in serviciile pe care le pun la dispozitia clientilor lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top