Stiri

Reparatii si service Laptop

Vine o perioada in viata unui laptop in care trebuie schimbat, dar cand bugetul este limitat uneori este necesar sa fie reparat sau imbunatatit.

IT Stop este furnizor de solutii IT personalizate oferind clientilor consultanta de specialitate, servicii de reparatii si intretinere pentru echipamente PC, Laptop, Server, Imprimante, Copiatoare si multe altele.

Specializarea principala a celor de la IT Shop este in mare parte de a oferi reparatii autorizate pentru laptopurile celor de la Toshiba, Acer, Hp, Dell, Sony-Vaio, Apple, Asus, Lenovo, Fujitsu. Adica indiferent daca mai aveti sau nu garantie pe unul din laptopurile produse de catre brandurile de mai sus, recomandat ar fi sa apelati la ei.

reparatii laptop si service laptopDaca sunteti din capitala si cautati pe internet reparatii laptop bucuresti ar fi bine sa ajungeti la specialistii de la IT Stop pentru ca sunt cu adevarat profesionisti. La fel si in cazul in care aveti laptopul in garantie si cautati un service autorizat pentru marci precum Toshiba, Acer, Hp, Dell, Sony-Vaio, Apple, Asus, Lenovo, Fujitsu.

Daca sunteti dintr-un oras in care nu exista service autorizat, puteti sa ii contactati pe cei de la IT Stop si sa le trimiteti laptopul prin curier, dar aveti mare grija ca acesta sa fie ambalat corespunzator ca nu cumva in timpul transportului sa se intample ceva.

Tipurile de reparatii des intalnite

Ecranul laptopului este una din componentele cele mai importante ale unui laptop si in acelasi timp una din cele mai fragile. Cele mai intalnite interventii ce se efectueaza la display-uri sunt: inlocuire display (in caz de este spart sau defect complet), inlocuire conectori display, inlocuire sau refacere panglica de legatura dintre ecran si placa de baza.

Placa de baza – cele mai intalnite reparatii ale placilor de baza sunt: service placi video integrate, reballing procesor video, inlocuire memorii video, refacere sistem de racire, update BIOS placa de baza.

Reparatii conectori laptop, unde cele mai intalnite situatii apar cand vine vorba de conectorul de alimentare, conectorul VGA, HDMI sau USB. Aceste probleme apar in urma utilizarii necorespunzatoare ale laptopului. De exemplu daca conectorul de alimentare face figuri, in unele pozitii functioneaza si in altele nu, riscati ca placa de baza sa se carbonizeze in zona conectorului de alimentare si dupa aia poate fi mai scump dar si mai greu de reparat.

Pentru cei cu laptopurile in garantie sau nu, uneori se recomanda o curatare de praf si schimbarea pastei de pe procesor, uneori aceste mici revizii ca sa le numim asa pot face minuni cand vine de durata de viata a laptopului dar si a performantei acestuia.

IT Stop
Sediul Central: Sos. Oltenitei 68, Popesti – Leordeni, Ilfov.
Punct de Lucru Bucuresti: Calea Rahovei 328
0731.188.712

Facebook Comments Box
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top