Evenimente

Seara Reclamelor Controversate 2014


Joi, 11 decembrie 2014, începând cu orele 20:30, în Oxford Pub, va avea loc cea de-a treia ediție a ”Serii Reclamelor Controversate”, un eveniment caritabil organizat de Asociația Club Rotaract Iași pentru întrajutorarea copiilor cu dizabilități din cadrul Colegiului Tehnic ”Ion Holban” din Iași.

Spoturile publicitare care au șocat și amuzat publicul la apariția lor televizată vor reprezenta din nou marea atracție a evenimentului din 11 decembrie, moderat de Codrin Dănilă. Evenimentul se va desfășura în Oxford Pub de la ora 20:30, deschiderea oficială o vor face băieții de la Trupa de Teatru Idiot iar pe parcursul serii se vor desfășura tombole și concursuri cu premii.

Cu banii obtinuti de pe urma biletelor si donatiilor obtinute in cadrul evenimentului “Seara Reclamelor Controversate” se va cumpara echipament tehnic și diverse dotări necesare recuperării, reintegrării sociale și profesionale a 8 elevi din cadrul Colegiul Tehnic ”Ion Holban” din Iași.

Colegiul Tehnic ”Ion Holban” este singura instituţie din nord-estul ţării care asigură asistenţă educaţională copiilor cu dizabilităţi fizice, cu vârste cuprinse între 7 şi 18 ani, asigurând prin intermediul specialiştilor un proces instructiv-educativ şi terapeutic recuperatoriu adecvat. În prezent, Centrul de plasament și Centrul de recuperare și îngrijire de zi asociate Colegiului adăpostesc și asigură școlarizarea a peste 400 de copii.

Cu ajutorul fondurilor strânse în 2013, la ediția a II-a a evenimentului “Seara Reclamelor Controversate” am reușit să cumpărăm 5 cărucioare cu rotile pentru purtătorii de handicap, 1 set de cârje ortopedice și 1 cadru de mers cu roți.

Biletele pentru ”Seara Reclamelor Controversate” pot fi obținute contra unei donații de 30 lei în ziua evenimentului, la intrarea în Oxford Pub, sau cu 25 de lei, în avans, de la Oxford Pub si/sau membrii Clubului Rotaract Iasi.
Pentru Rezervari și Informații: 0743 941 209

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top