Evenimente

„Condu prudent! Alege viaţa!” 2014

„Condu prudent! Alege viaţa!” - proiect organizat de catre Club Rotaract Iasi cu sustinerea Volvo si Politia Rutiera

Cea de-a 10-a ediţie a campaniei de siguranta rutiera „Condu prudent! Alege viaţa!” va fi marcată printr-o serie de acţiuni şi evenimente dedicate şoferilor ieşeni. Astfel, sambata, 17 mai 2014, membrii Asociatiei Club Rotaract Iaşi, împreună cu membrii Clubului de Motociclism Trust din Iasi si membrii Clubului de Entuziasti ai motociclismului Black Fist din Iasi, alaturi de un echipaj al Serviciului Poliţiei Rutiere Iaşi, vor distribui șoferilor si motociclistilor aflați în trafic pe B-dul Anastasie Panu autocolante cu mesajul campaniei Poliției Rutiere, „Alege Viaţa!”, precum și un pliant referitor la importanţa conducerii preventive.

Tot sâmbătă, 17 mai, organizatorii Club Rotaract Iasi vă așteaptă la o expoziție care va reuni pasionaţi de maşini vechi, recondiţionate, precum şi iubitorii de curse. Expoziţia, la care intrarea este gratuită, se va desfăşura in piata din fata Palatului Culturii, în intervalul orar 12:00-18:00, şi va etala atât autoturisme de colecţie, cât și şi cele mai noi modele din oferta dealerilor locali. De asemenea, va exista și un simulator „Crash”, pe care vizitatorii îl pot încerca.

Prin „Condu prudent! Alege viaţa!”, campanie iniţiată în 2008, membrii Clubului Rotaract Iaşi şi-au propus să contracareze numărul impresionant de accidente rutiere din localitate, cauzate de comportamentul agresiv la volan. „Într-un oraş precum Iaşul, unde preţul unei curse cu taxiul este uneori mai mic decât cel al unui pahar de băutură, nu avem nicio scuză să conducem sub influenţa alcoolului. Iar purtarea centurii de siguranţă şi şofatul preventiv reprezintă două măsuri simple pe care participanţii la trafic le pot lua pentru a nu pune în pericol pe cei din jur, şi nici pe sine”, declară Ştefan Matei, fost Preşedinte al Clubului Rotaract Iaşi.

„Condu prudent! Alege viaţa!” 2014

Această campanie este realizată în parteneriat cu Poliţia Rutieră Iaşi şi Primăria Municipiului Iaşi şi beneficiază de susţinerea TESTER DEALER VOLVO, în calitate de sponsor principal, cât şi de cea a Clubului de Motociclism Trust din Iasi si Clubului de Entuziasti ai Motociclismului Black Fist, si a portalelor orasulauto.ro si Iasi4u.ro.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top