Stiri

Corpuri de iluminat pentru arhitectura stradala

Astazi, auzim adesea despre lampile pentru arhitectura stradala. Aceasta categorie include o varietate de dispozitive de iluminat montate pe perete (si nu numai). In aceasta gama de corpuri de iluminat stradale, poti gasi stalpi de gradina frumosi, becuri cu led pentru parcuri, lampi de perete si multe altele. Caracteristica produsului, este sporirea rezistentei la soc si impotriva adversitatii climatice.

Corpurile de iluminat stradale moderne, sunt impartite in urmatoarele tipuri: peisaj, pentru iluminatul arhitectural, coloana de iluminat fatada. Pentru iluminarea gradinii, cele mai populare sunt becurile cu leduri arhitecturale peisagistice. Expertii recomanda alegerea unui sistem de iluminare chiar si la nivelul designului de acasa, dar daca nu exista o astfel de posibilitate, nu trebuie sa iti faci griji. Lampile moderne pentru iluminatul stradal asigura o vizibilitate buna a drumului pe timp de noapte.

In acest caz, spoturile cu led-uri sunt excelente, oferind o lumina puternica care umple spatiul. Datorita faptului ca aceste modele sunt realizate cu un design simplu, avantajul lor principal este functionalitatea, precum si rezistenta la patrunderea prafului si umezelii in interior. Astfel de produse sunt fabricate din materiale durabile, iar corpurile de iluminat cu led-uri sunt folosite ca sursa de lumina.

Un astfel de iluminat stradal modern este ideal pentru parcari, magazine si centre comerciale. Datorita unei game largi de produse, este posibil sa alegi un model functional care sa aiba un aspect excelent si sa completeze perfect dispozitivul. Lampile stradale scumpe arata foarte bine in apropierea parcurilor si pe aleile din gradina din apropierea casei. Reflectoarele si suporturile sunt realizate in diferite stiluri de la cele clasice, pana la cele moderne. Cel mai adesea, astfel de corpuri de iluminat folosesc becuri cu led. Stilul si particularitatile depind de gustul proprietarului. Acum poti cumpara cu usurinta corpuri de iluminat stradal cu led-uri intr-un stil modern, la un pret convenabil, cu toate componentele necesare.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top