Stiri

Cum se instalează aplicația Sodexo pe dispozitivele Huawei

Huawei se descurcă de câțiva ani fără Google Play Store. Din fericire, utilizatorii Huawei au suficiente resurse la dispoziție pentru a-și descărca aplicațiile prin alte mijloace. Există o serie de opțiuni, inclusiv Galeria de aplicații Huawei. Astăzi, vă vom arăta cum să instalați aplicația Sodexo pe dispozitivele Huawei.

Ce este Sodexo?

Oamenii sunt din ce în ce mai preocupați de sănătate, iar alegerile lor în ceea ce privește alimentația sunt din ce în ce mai variate. Cu toate acestea, serviciile tradiționale de catering nu sunt suficient de personalizate, cu atât mai puțin să ofere sfaturi de sănătate pentru fiecare client. Cantinele pentru întreprinderi, școli și alte facilități mari se confruntă cu provocări multiple, cum ar fi cozi lungi. Aceste probleme afectează și experiența clienților. Acum a devenit o tendință în industrie de a introduce metode inteligente pentru a îmbunătăți experiența și eficiența mesei.

Pentru a face față acestor provocări, Sodexo, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de catering din lume, colaborează cu Huawei pentru a lansa soluția de decontare inteligentă Seafood. Soluția se bazează pe platforma software și hardware Huawei Atlas AI și combină recunoașterea imaginii AI în faza de decontare pentru a recunoaște automat navele, a calcula prețurile și a finaliza decontarea prin carduri și terminale mobile.

Metode pentru a descărca Sodexo pe dispozitivele Huawei

Utilizați Galeria de aplicații Huawei

Pentru a descărca sodexo huawei fără Google Play Store, utilizați Galeria de aplicații Huawei care vine preinstalată pe telefon. De asemenea, puteți utiliza serviciul Huawei Phone Clone pentru a porta aplicații de pe un dispozitiv compatibil Google Play.

Utilizați Huawei Petal Search

Huawei Petal Search este centrul all-in-one al companiei pentru căutarea de informații, știri, imagini și aplicații. Este foarte asemănător cu sistemul all-in-one de la Google. Dacă aveți un dispozitiv Huawei mai nou, cum ar fi Huawei Mate sau Nova Y70, Petal Search va fi preinstalat. Dacă sunteți pe un dispozitiv mai vechi, va trebui să instalați aplicația prin Galeria de aplicații Huawei.

Utilizați aplicația Huawei Phone Clone

Aplicația Huawei Phone Clone este o altă modalitate excelentă de a porta aplicația Sodexo de pe un dispozitiv compatibil Google Play. Toate smartphone-urile Huawei au acest instrument preinstalat, dar veți avea nevoie de un dispozitiv separat compatibil Google Play pentru ca acesta să funcționeze.

Utilizați APK-ul

Nu trebuie neglijat faptul că instalarea aplicației Sodexo se poate face și printr-un APK autonom, chiar dacă această metodă poate părea dificilă pentru unii utilizatori. Cu toate acestea, este adesea cel mai eficient mod de a descărca exact ceea ce doriți. Există două moduri de a face acest lucru – descărcarea prin browser-ul telefonului dvs. sau printr-un computer Windows. Pentru a descărca folosind telefonul, deschideți browserul telefonului și accesați site-ul APK la alegere, cum ar fi APKMirror. Aici veți găsi aplicația Sodexo și veți începe descărcarea. Veți găsi fișierul APK în dosarul de descărcări al telefonului dvs.

Concluzie

Soluțiile IoT de la Huawei sunt utilizate pe scară largă în aplicații precum rețelele inteligente, clădirile inteligente și transportul inteligent. În special, soluția Huawei Smart Buildings poate ajuta întreprinderile să reducă consumul de energie cu un procent efectiv de 30%. Prin această cooperare dintre Sodexo și Huawei, o soluție Smart Building mai eficientă, mai sigură și mai confortabilă va fi cu siguranță concepută pentru clienții ambelor companii.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top