Stiri

Crește-ți confortul locuinței cu un router Quad Core

Routerele Quad Core sunt dispozitive de comunicații moderne, construite la cu totul alte standarde față de routerele tradiționale, cu care eram obișnuiți. Conform testelor de transfer de date, telefoanele compatibile pot atinge viteze de până la 1,8 GB/secundă.

Aceste viteze de înaltă performanță permit urmărirea de videoclipuri în format 4K, streamingul de înaltă rezoluție precum și, în mod evident, transferul rapid de date între toate echipamentele care le deserversc. Efectiv ne putem gândi la un router Quad Core ca la un upgrade pentru locuința sau afacerea noastră.

Gata cu vitezele slabe care te puneau în dificultate sau îi iritau pe toți cei care veneau în vizită, este momentul să pășim în era tehnologiei contemporane de vârf cu un produs cu performanțe uimitoare, comercializat la un preț prietenos cu bugetul oricărei familii sau afaceri.

Secretul din spatele acestui echipament de comunicare wireless se află sub carcasa din material calitativ, de culoare albă. Acolo, la interior, tehnologia multi-user OFDMA permite conectarea simultană a până la 128 de dispozitive, pe benzi duale. Acest lucru garantează conectivitate indiferent de cât de aglomerat este spațiul deservit, toți utilizatorii fiind deserviți instant cu internet de mare viteză, fără întreruperi.

Portat într-o situație des întâlnită, să presupunem că organizezi o petrecere sau un eveniment unde sunt invitați jurnaliști, influenceri sau în general persoane care intenționează să facă live-uri pe rețelele de socializare. Routerul Quad Core îi va deservi pe toți astfel încât toată lumea să afle despre tine, afacerea sau evenimentul organizat cu lux de amănunte.

Chiar dacă există mai multe încăperi, cele patru antene de înaltă putere livrează fără probleme semnalul prin pereți folosind tehnologia Dynamic Narrow Bandband care se bazează pe Chipset Synergy. Pereți, podele, echipamente de bucătărie sau dulapuri metalice, semnalul trece fără probleme ca și cum nu ar exista nici un fel de blocaj fizic.

Spre deosebire de majoritatea echipamentelor disponibile pe piață, routerul HUAWEI ax3 quad core de la gigantul Huawei folosește cel mai modern standard, numit Wi-Fi 6. Acesta este o evoluție a vechiului standard Wi-Fi 5 și a fost dezvoltat cu scopul de a aduce echipamentele conectate la cerințele tot mai ridicate din ziua de azi.

Un alt atu pe care un router ax3 Quad Core îl deține este componenta de securitate. Dacă standardele din trecut erau sigure, nivelul de siguranță oferit este foarte ridicat și permite utilizarea produsului inclusiv în afaceri care gestionează informații sensibile, precum bănci, ministere, vămi, etc.

În concluzie, un router Quad Core oferă viteză, siguranță dar mai ales unde care se propagă fără probleme prin pereți sau elemente din metal.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top