Diverse

Cu ce se diferențiază un router compus din mai multe unități?

Ajunge acolo unde alte routere nu au nicio șansă, routerul Huawei WiFi Mesh cu trei benzi oferă conexiune de date rapidă și stabilă. Principalul avantaj al acestui produs este numărul de sateliți (unități) care pot fi distribuiți în spațiul deservit astfel încât să existe în permanență o conexiune stabilă pe care chiar te poți baza.

Deși este un echipament complex de transmitere a datelor, poate fi configurat rapid, de oricine
Vremurile în care căutam cu toții pe „cineva care se pricepe la calculatoare” au dispărut de mult. Acum nu mai e nevoie să căutăm persoane care să ne pună în funcțiune echipamentele IT pe care le cumpărăm deoarece acestea vin nu doar cu instrucțiuni tipărite, ci și cu un asistent virtual care ne ajută și ne îndrumă pas cu pas în configurarea echipamentului. Astfel, oricine, indiferent de nivelul de cunoștințe tehnice poate instala și configura acest router, fără a mai fi necesar ajutorul unei a doua persoane.

Disponibil în două variante: din 2 sau din 3 unități
În funcție de necesități, se poate opta pentru varianta cu 2 sau trei unități. Spre exemplu, în cazul pensiunilor sau a oricăror construcții cu etaje, poate fi montată câte o unitate la fiecare nivel astfel încât să existe în permanență o conexiune rapidă la internet, de oriunde din clădire.

Funcții și specificații
– consum de energie electrică foarte redus;
– disponibil în variantă de 2 sau 3 unități;
– funcție de partajare rapidă Huawei Share;
– procesor Quad-core 1,4 GHz;
– iluminare ambientală per fiecare unitate;
– control parental.

Design, iluminare și aspect
Huawei WiFi Mesh își întâmpină utilizatorii cu un design modern, curat și minimalist. Unitățile sunt prevăzute cu porturi de conectare iar baza acestora este iluminată discret într-o nuanță liniștitoare, putând fi folosiți astfel inclusiv ca și lumină de veche pentru copii. Aspectul este unul calitativ, calitate oferită de materialele premium din care produsul este construit. Încă de la prima vedere, oricine va ști că are de-a face cu un produs de caliate superioară.

Viteze de lucru
HUAWEI wifi mesh operează la viteze înalte, conexiunea fiind livrată de procesorul puternic Quad-core de 1,4 GHz care asigură o experiență superioară pentru jocuri, streaming video de înaltă rezoluție sau transfer de date către cloud ori spre oricare alte dispozitive sau adrese. Practic, vei putea organiza seri de gaming online chiar la tine acasă, invitându-ți toți prietenii.

Fără parole greu de reținut
Deși este un produs care asigură o excelentă siguranță a datelor, musafirii tăi se pot conecta instant, fără a mai introduce parole lungi și dificile. Pentru a face acest lucru nu trebuie decât să activeze funcția NFC de pe dispozitivul mobil și să îl atingă de oricare dintre unități. Simplu, rapid și ușor.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top