Auto - Moto

Dacia Duster Facelift 2016

Dacia Duster Facelift 2016Renault India a prezentat de curand in cadrul Expo Auto 2016, primul Facelift pentru Renault Duster. Conform presei de specialitate auto din India, noul Duster 2016 dispune de un facelift cu linii si forme mai fine, un interior modernizat si modele noi de motoare printre care si cutia de viteze Easy-R AMT, o cutie de viteze automata cu sase trepte. Dacia Duster Facelift 2016 primeste o noua pereche de faruri, un design nou pentru proiectoarele de ceata, jante de aliaj pe 16 inch, stopuri spate LED ce ne duc cu gandul la cele de pe Dacia Sandero Stepway dar si o noua culoare – Cayenne Orange.

Interiorul beneficiaza si el de un design actualizat, o consola centrala cu un display de 7 inch MEDIANAV, sistem de climatizare HVAC actualizat, un nou sistem de ferestre anti-praf, camera pentru marsalier cu linii de ghidare si o noua tapiterie din textil mai rezistenta in timp dar si de o mai buna calitate.

2016-renault-duster-facelift-front-quarter-auto-expo-2016-1024x6

2016-renault-duster-facelift-taillight-auto-expo-2016-1024x682

2016-renault-duster-facelift-gearbox-auto-expo-2016-1024x682

Sub capota, Renault insista ca a adus imbunatatiri remarcabile, atat la arhitectura motorului cat si ca performante in ceea ce tine de putere, consum de carburant dar si o mai mare protectie cu mediul inconjurator.

Ramane de vazut ce se va intampla si cu verisunea pentru Europa, cu siguranta Dacia nu va fi mai prejos si va pregati mari surprize pentru clientii pregatiti ca in 2016 sa-si achizitioneze o Dacia DUster.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top