Blog

De ce sa alegi implantul dentar?

unui implant dentar fast&fixed

Un implant dentar fast&fixed constituie o adevarata revolutie in lumea stomatologiei deoarece aceasta practica face posibila sa ai un zambet armonios si functional pe termen lung intr-un mod eficient si rapid. Si nu asta isi doreste oricine?

Metoda implantului dentar fast&fixed consta in fixarea unei radacini artificiale sub forma de surub in osul maxilarului pentru a se introduce o proteza de aceeasi forma si aceeasi culoare ca si restul dintilor.

Cand se poate folosi implantul dentar fast&fixed?

Pentru a inlocui un dinte lipsa

Implantul dentar fast&fixed cu coroana care inlocuieste un singur dinte este o solutie foarte frecvent folosita pentru a putea redobandi functia dintilor intr-un mod eficient si de durata. Pe langa acest avantaj, poti beneficia si de confort optim. Aceasta tehnica face posibila evitarea instalarii unei punti care apasa pe dintii adiacenti taiati anterior.

Pentru a inlocui mai multi dinti lipsa

Daca lipsesc trei dinti unul langa altul, de exemplu, metoda implantului dentar fast&fixed poate fi utilizata pentru a inlocui mai multi dinti lipsa pentru a evita purtarea unei proteze amovibile care poate solicita ceilalti dinti ai tai, precum si maxilarul.

Pentru a inlocui toti dintii

Cand nu mai exista dinti pe unul sau ambele maxilare, se poate folosi si un implant dentar fast&fixed pentru a umple lipsa totala a dintilor si a restabili functia primara a dintilor. Se poate recurge apoi la montarea unei proteze complete care se fixeaza pe implanturile dentare pentru a avea un rezultat rapid si natural si pentru a evita montarea unei proteze amovibile.

De ce alegerea unui implant dentar fast&fixed este alegerea ideala?

  • O solutie fiabila si sigura

Plasarea unui implant dentar fast&fixed este o interventie de incredere care urmeaza un protocol international strict in 2 pasi, in cadrul clinicilor de stomatologie. Cu mai putin de 2% esec al metodei implantului dentar, implantul dentar fast&fixed ramane solutia cea mai fiabila pentru a-ti pastra sanatatea bucala, deoarece fortele masticatorii sunt mai echilibrate si mai bine sustinute. Un implant dentar fast&fixed permite astfel o mare libertate la mestecat deoarece este mai rezistenta decat o punte sau o proteza detasabila care se poate misca.

  • O solutie permanenta

Spre deosebire de protezele sau puntile amovibile, exista sanse de 9 din 10 ca un pacient sa isi poata pastra implanturile dentare in mai mult de 20 de ani. Astfel, implantul dentar fast&fixed reprezinta cea mai durabila solutie in timp si igiena dentara adecvata contribuie la aceasta durabilitate.

  • Material perfect biocompatibil

Datorita numarului tot mai mare de cazuri de alergie la nichel, implanturile sunt realizate din biomateriale de calitate precum titanul sau zirconiu, care au o mare rezistenta si biocompatibilitate cu sistemul osos deoarece sunt materiale sanatoase si compatibile cu sistemul imunitar.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top