Evenimente

Dj Ralmm lanseaza “Scream” @ Office Lounge, 18-19 decembrie

scream-office-partyLucian Trandafir aka Dj Ralmm este nascut in Iasi, la jumatatea lui 1985. Indragostit de muzica, acesta isi petrecea aproape tot timpul liber compunand inca de la 16 ani. Acest lucru a accentuat calatoria catre partea mai putin comerciala a muzicii care domina acea perioada, influenta principala provenind pe atunci dinspre Prodigy, dar si dinspre alti producatori ai momentului.
Din anul 2004 isi incepe rezidentele in aproape toate cluburile din Iasi iar din 2007 devine rezindet in diferite cluburi de pe litoral cat si evenimente ca invitat in cluburile din tara. Acum este rezidentul clubului The Office Lounge Iasi.
Implicat in productia de muzica, in 2006 iese in evidenta semnand cu unul dintre cele mai mari label-uri din Columbia – Signsounds Records, cu EP-ul “Drumurile Noastre” care contine original mix-ul si un remix semnat John Jayro Pada, un producer cunoscut din Columbia, ep-ul aparand in format digital, si Vinyl. In 2007 scoate EP-ul Remembers care contine original mixul plus 6 remixuri, la Sunderire Tech – Rusia, piesa originala ajungand pe compilatia Best Russian Progressive House 2007.In 2008 se pare ca munca de producer da rezultate cand ajunge pe locul 1 in top 100 Best House Product pe al doi-lea magazin on-line de muzica din lume (Trackitdown.net), cu remixul pentru Delyno – Ether party. Anul 2009 incepe foarte bine pentru Dj Ralmm pe plan profesional, cand semneaza cu label din New York , Pro-Motion, EP-ul Basstards care contine original mixul, si 3 remixuri: NTFO, Mouving Elements si Victor M. Pasul cel mai important in cariera lui de producer este facut cand impreuna cu Ciprian Robu scoate single`ul “I love this beat”.Acesta ajunge foarte cunoscut in toate cluburile din tara si nu numai. Single`ul este difuzat si acum la radio-uri de profil precum Vibe Fm, One Fm, etc. EP-ul care contine original mix si radio edit`ul piesei este insotit de sapte remixuri semnate de unii dintre cei mai cunoscuti dj/produceri romani: Emil Lassaria, Paul Damixie, Ciprian Lemnaru, etc. Face o serie de remixuri pentru produceri ca Treitl Hammond, Dario Zack, Nick Kamarrera, Impact, Moving Elements, si, in 2009 ajunge pe compilatia de la MINISTRY OF SOUND – Sensation Wicked Wonderland alaturi de nume de prim plan al scenei electronice mondiale ca : Fedde Le Grand, Tocadisco, Eric Prydz, Armand van Helden, Filthy Ritch, David Guetta, etc.

In prezent este gazda emisiunii “I Love This Beat” pe care o puteti asculta in fiecare joi de la 23 pe frecventele Impact Fm.

Sursa informatii: MainEvents.ro

scream-office-party

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top