Stiri

Fii mamica si model independent

Fii mamica si model independent

Eu asa sunt. Credeti-ma, nu e usor dar ma simt extrem de bine. Pana acum 3 ani nu concepeam ideea de a fi model de videochat. Nu imi placea sa ma gandesc la asta, nu ma vedeam facand asta in viitor. Dar, iata femeia de peste 3 ani care vorbeste cu mandrie despre ceea ce este acum. O femeie independenta, cu visuri si idealuri, o femeie care stie ce vrea, care ii ofera o educatie excelenta copilului ei.

Numele meu este Simona si am 30 de ani. La 25 de ani l-am nascut pe Sergiu, un baietel care a dat sens vietii mele. Relatia mea cu fostul sot nu a fost una de bun augur asa ca atunci cand avea Sergiu 1 an am si divortat. Nu am fost o familie de oameni bogati, dar atunci cand am ramas singura, faptul ca traiam mai putin decat modest, mi-a dat de gandit. Am inceput sa imi caut de munca prin diferite parti dar n-am gasit nimic care sa imi permita sa petrec timp cu copilul meu. Asa ca am dat peste Fetish World Studio, afla mai multe despre videochat fetish si tu, daca doresti. Mi-am luat inima in dinti si am plecat spre interviu. Pentru mine, era decisiv. Nu stiam daca vreau sa lucrez in domeniu si nu eram prea increzatoare in propriile-mi forte. Am ajuns, am stat la o cafea si mi s-a explicat pas cu pas ce presupune job-ul de model independent. Mi-a placut ce am auzit. Mi s-a parut interesant si stiam ca daca imi dau silinta, viitorul lui Sergiu avea sa fie unul stralucit. Zis si facut. Am inceput sa lucrez, m-am implicat si castigurile mele au inceput sa fie destul de mari inca din a 3 a luna. Am profitat de toata avantajele pe care studio-ul mi le oferea si am reusit sa ma pun pe picioare. Uite asa… au trecut 3 ani si probabil vor mai trece inca 10. Pot sa petrec timp cu copilul meu, pot sa ma bucur de viata si am cam tot ce imi doresc.

Studioul de videochat Fetish World mi-a schimbat viata!

Maine il duc pe fiul meu la Disneyland. Cred ca o sa fie surpriza vietii lui de pana acum. S-a obisnuit cu gandul ca mama lui e o eroina care face tot ce ii sta in putinta pentru ca noi sa fim fericiti. Si suntem.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top