Evenimente

Gala Premiilor “Let’s do it, Romania”, 13 octombrie

Gala Premiilor “The Gathering este primul nume in organizarea de evenimente locale si zonale sub aspecte clasice – indoor, oudoor, corporate sau inedite.
Implicarea agentiei The Gathering in proiectul LDIR 2011 Iasi a pornit din voluntariatul si initiativa personala a celor care o reprezinta. De-a lungul parcursului profesional, acestia au pus bazele unor importante parteneriate rezultate in urma organizarii diferitelor tipuri de evenimente corporate, astfel ca, le-au lansat colaboratorilor propunerea de a se alatura fie cu materiale necesare pentru strangerea propriu-zisa a gunoaielor (saci menajeri, manunsi menajere, masti de protectie), fie cu transportarea sacilor colectati, fie cu promovarea si raspandirea in atentia publicului larg a informatiilor despre actiunea ce urma sa se desfasoare la nivel national (radio-uri, bloguri, alte platforme online).

Anul acesta pentru ca tot acest efort sa conteze si mai mult decat atit sa nu ramana o intamplare, agentia The Gathering va fi cea care ii va reuni pe toti partenerii actiunii Let’s Do It Romania 2011 Iasi, in cadrul Galei LDIR Iasi, eveniment ce doreste a fi o premiera pentru regiune Nord-Est.

Evenimentul va avea loc in cadrul Hotelului SELECTRestaurant Barocco, in data de 13 octombrie 2011 orele 19:00 – 22:00. Cei care ne vor onora cu prezenta in cadrul acestei gale vor fi echipele LDIR din cele 6 judete ale regiunii, invitati speciali din proiect cu marturiile lor, firmele si companiile care au participat activ la actiunea din Ziua de Curatenie, reprezentati ai institutiilor locale si multi alti colaboratori ce au acordat fara nici o ezitare sprijinul lor.”

[fblikebutton]
Gala Premiilor “Let’s do it, Romania”, 3 octombrie

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top