Stiri

Hipermarket Auchan in Iasi

logo-auchanDupa Bucuresti, Constanta, Pitesti, Tg. Mures, Cluj, Suceava si Timisoara, Auchan anunta deschiderea unui nou magazin si la Iasi, in parteneriat cu Iulius Group, ce va fi amplasat in cel mai mare si mai inovator proiect comercial din estul Romaniei – Palas Iasi, ce va fi inaugurat in semestrul II 2011.
Auchan Iasi, cu o suprafata de vanzare de 5.300 de mp, este un format nou, mai mic decat restul magazinelor Auchan din Romania, insa oferta sa alimentara va fi la nivelul unui hipermarket de mari dimensiuni si va acoperi toate nevoile de consum.

Produsele proaspete au un loc privilegiat in magazin.
Zilnic, in laboratoarele proprii ale magazinului se va produce pentru raioanele de brutarie, patiserie, gastro sau carmangerie astfel incat clientii sa se bucure in orice moment de calitate si prospetime.

Auchan le va propune iesenilor un magazin pozitionat discount, aceasta insemnand ca toate produsele sunt la preturi mici in permanenta. Insa, desi accentul este pe produsele de prim pret, clientii vor gasi in cadrul ofertei si produsele marca Auchan si brandurile nationale si internationale binecunoscute, precum si produse BIO sau premium.

Noi locuri de munca pentru ieseni
Echipa de la Auchan Iasi va numara aproximativ 200 de persoane, care vor avea ocazia sa isi dezvolte spiritul comercial in cadrul unuia dintre cele mai mari grupuri de comert din lume.

Ca informatii suplimentare, Auchan Iasi va avea o suprafata de vanzare de 5300mp, 30 de case, va comercializa peste 20.000 de produse si va avea un personal de 200 persoane.

[fblikebutton]
Alte magazine si informatii despre brandurile ce vor veni la Palas:
Se deschide magazin H&M in Iasi din noiembrie la Palas Mall
Primul magazin New Yorker la Iasi in Palas Mall
Magazin Tommy Hilfiger in Iasi din noiembrie.

rtemagicc_macheta_palas

Vezi si alte articole din acest domeniu

Aglomeratie la inaugurarea magazinului Mr. Bricolage

Deichmann in Iasi din 26 august 2010

In curand magazin Lidl la Iasi

BILLA inaugureaza al doilea magazin din Iasi

Un nou supermarket Billa in Iasi

Facebook Comments Box

12 Comments
To Top