Stiri

Ia-ți timp să fii părinte. Cum să cumperi haine și articole pentru bebeluși la timpul potrivit

Tocmai ai aflat că vei fi părinte sau te apropii deja de marea zi? Felicitări! Cele mai frumoase și nebune zile din viața ta sunt pe cale să înceapă, pentru că nimic nu se compară cu bucuria de a fi părinte…și cu bucuria de a începe săcumperi hăinuțe pentru puiul care va veni pe lume. Acele hăinuțe mici și adorabile parcă au puterea să aducă un zâmbet pe fața oricui. 

Dacă și tu arzi de nerăbdare să  începi să cutreieri magazinele de îmbrăcăminte bebeluși, iată câteva sfaturi bune de luat în considerare.

Ce înseamnă să aștepți momentul potrivit

Evită lucrurile inutile pentru vârsta bebelușului

Bucuria de a fi părinte,  mai ales pentru prima dată, te îndeamnă să vrei să faci totul  deodată. Să amenajezi peste noapte camera copilului, să cumperi toate acele hăinuțe drăgălașe cu modele colorate, să citești toate cărțile de parenting și chiar  să te gândești în avans la ce grădiniță va merge. 

Relaxează-te, bucură-te de aceste momente și focusează-te doar  pe lucrurile de care are nevoie cu adevărat bebelușul pe etape. 

 De exemplu, dacă prima tentație este de a umple rafturile cu tot felul de haine de diferite mărimi pentru când va mai crește, sfatul nostru este să faci asta la momentul oportun. Copiii au ritmuri proprii de creștere și, totodată,încep să dezvolte propria personalitate încă din primele săptămâni. Așadar, dacă te-ai entuziasmat văzând un costumaș pentru bebeluși de 6-9 luni, dar bebelușul abia a venit pe lume, trebuie să ai în vedere faptul că pe măsură ce începi să-ți cunoști copilul, s-ar putea să dezvolte și anumite preferințe. Nu de design,  ci de confort. Foarte mulți copii nu suportă să fie îmbrăcați cu haine rigide.

Dar, dacă vrei să te asiguri că cel  mic se va simți în permanență  confortabil, te poți orienta spre hăinuțe noi, de casă, așa  cum sunt body-urile din bumbac (eventual cu botoșei), tricouașele, pantalonașii și chiar pijamale bebeluși, viu colorate.

Poți achiziționa articole pentru bebeluși și online

Dacă pentru oamenii mari achiziționarea online de haine, încălțăminte sau diverse obiecte nu reprezintă o problemă, atunci când vine vorba de a achiziționa ceva pentru bebeluși, unii tind să ezite pentru că în acest mod, părintele este lipsit de plăcerea de a vedea efectiv produsul și de a anticipa fericirea. Însă cumpărarea online de hăinuțe sau articole pentru bebeluși are avantajele sale. De exemplu, poți citi review-urile și recomandările altor părinți despre un produs care te interesează, și astfel vei evita cumpărarea impulsivă. Totodată, astfel te poți abona la un newsletter pe site-ul respectiv și să fii la curent cu noutățile, sau poți afla  în timp real când sunt reduceri.Plus că multe astfel de  magazine îți oferă posibilitatea returnării produselor care nu se potrivesc bebelușului sau să le schimbi cu o mărime mai mică dacă e cazul.    

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top