Medical

Implant dentar Fast & Fixed într-o singură zi

Din ce în ce mai mulți pacienți abandonează utilizarea structurilor amovibile cu fixarea pe implanturi și, în aceste cazuri, ai putea să te întrebi ce terapii alternative îți pot oferi medicii stomatologi implantologi?  Întrucât în ​​cazul unei atrofii severe a procesului alveolar, utilizarea tehnicii clasice de implantare cu fabricarea ulterioară a punților este imposibilă, stomatologii de la clinica Dental Privilege sugerează utilizarea unei combinații de implanturi axiale și oblice, adică un implant dentar Fast & Fixed.Un avantaj suplimentar al acestei tehnici este posibilitatea implantării într-o etapă și crearea unei încărcări funcționale imediate pe implanturi, sub forma unei structuri de punte temporară.
Acest lucru economisește timp atât pentru medic, cât și pentru pacient, reduce numărul de intervenții chirurgicale și, în consecință, costul tratamentului. Toate cele de mai sus fac ca tehnica să fie atractivă și accesibilă pacienților.  

Implant dentar Fast & Fixed – Cea mai bună soluție pentru tine 

În publicațiile lumii din ultimii 10 ani, există numeroase dovezi că implanturile dentare Fast & Fixed sunt soluția cea mai de succes pentru pacienții cu atrofie osoasă.Un interes deosebit sunt studiile care examinează starea implanturilor imediat încărcate și oblice pe o perioadă lungă de timp. Decizia de a folosi metoda standard de tratament a implantului, depinde aproape în totalitate de starea crestei alveolare, deoarece nu numai cantitatea, ci și calitatea țesutului osos are o importanță deosebită. Unul dintre principalele criterii pentru succesul metodei Fast & Fixed este o bună stabilitate a implantului primar și o distribuție uniformă a sarcinii masticatorii pe structura temporară. Cu toate acestea, trebuie menționat că astfel de operații necesită o experiență suficientă a medicului, o planificare atentă și excluderea riscurilor suplimentare care ar putea duce la respingerea implantului. Etapele de planificare includ evaluarea datelor clinice și radiologice.  

Specializarea în tehnici minim invazive de implantare duc la economisirea timpului, iar politica de prețuri transparente și moderate, fac ca implantarea dentară la clinica stomatologică Fast & Fixed să fie disponibilă pentru cea mai largă gamă posibilă de pacienți, inclusiv pentru pacienții cu atrofie tisulară înaltă. 

implant dentar Fast & Fixed

Implantare dentară blândă 

Principala tendință a implantologiei moderne este intervenția chirurgicală minimă, evitând ori de câte ori este posibil mărirea oaselor artificiale. Acest lucru a devenit posibil datorită unui set de tehnici chirurgicale non-invazive și îmbunătățiri ale sistemelor de implantare în sine. 

Implantarea cu protetice imediate 

Tehnicile de implant dentar Fast & Fixed, Teeth-in-one day, „implantare dentară bazală” etc. - toate acestea sunt fețe ale unui singur poliedru, care au propriile avantaje. În clinica Dental Privilege, se pune accent pe toate aceste tehnici, iar alegerea tehnicii ține de situația unică a fiecărui pacient. 

Clinica stomatologică Dental Privilege oferă servicii de implantare dentară prin tehnologia protezelor imediate (Fast & Fixed). Diferența esențială între Fast & Fixed și implantarea standard este capacitatea de a plasa implanturi și o punte fixă ​​în aceeași zi, în doar câteva ore. Sosind la clinică dimineața, mai târziu deja poți beneficia de dinți. 

Această metodă este ideală pentru pacienții cu pierdere completă sau parțială a dinților, precum și pentru pacienții care nu au timp să se pregătească pentru implantare mult timp și duc un stil de viață activ. 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top