Stiri

Descoperă obiectele care contribuie la aspectul livingului tău

Aspectul locuinței tale contribuie semnificativ la confortul tău. Acesta este un aspect important în viața ta de zi cu zi, acasă la tine trebuie să te simți cel mai bine, relaxant, să fie locul în care mergi cu cel mai mare drag, adică acel ‘’ spațiu safe ‘’. Estetica locuinței tale îți influențează starea de spirit, împreună cu cromatica, un rol important având lumina naturală, precum și curățenia. Modul în care sunt aranjate obiectele este și acesta un factor pe care este bine să îl iei în vedere.

Află care sunt obiectele principale pe care ar trebui să le alegi cu atenție atunci când vine vorba de decorarea livingului tău:

  1. Perdelele

Perdelele sunt un element care schimbă întregul aspect al living-ului tău, și, în general, al oricărei camere. Acestea trebuie alese cu grijă pentru a avea o cameră aranjată cu gust și pentru a da un aspect plăcut. Niște perdele alese nepotrivit și care nu sunt în concordanță cu celelalte elemente, pot crea o cameră mai puțin plăcută vizual. În același timp, perdelele trebuie să fie mereu curate și călcate, mărimea lor diferind în funcție de preferințele tale. 

 

  1. Covorul

De asemenea, și covorul are o influență mare în ceea ce privește estetica sufrageriei tale, acesta, la rândul lui schimbând aspectul. Un covor frumos și de calitate dă un aer cozy. Sunt multe elemente pe care este indicat să le iei în considerare când vine vorba de achiziționarea unui covor. În primul rând, acesta trebuie să fie ușor de aspirat, de preferabil subțire, să aibă o culoare care se potrivește cu restul obiectelor și cu mobila. În al doilea rând, mărimea sa trebuie să depindă de mărimea camerei, deoarece un covor foarte mare într-o încăpere mai mică, nu arată neapărat bine, în plus, o face să pară și mai mică. Dacă decizi să-ți schimbi covorul, la Hornbach.ro găsești o gamă variată de covoare, având șansa de a-l alege pe cel mai potrivit pentru tine!

  1.   Canapeaua

Canapeaua este un alt element cheie pentru a avea un living cât mai plăcut și confortabil. Aceasta trebuie să se potrivească cu covorul și perdelele, cât și cu mobila. Canapeaua, pe lângă aspect, trebuie să fie și confortabilă, un factor foarte important de luat în vedere. Mărimea acesteia este indicat să depindă de mărimea livingului, cu cât acesta este mai mare, așa ar trebui să fie și canapeaua.

Prin urmare, dacă iei în considerare sfaturile legate de aceste elemente care dau întregul aspect unei camere, ar trebui să nu dai greș! Este bine să ceri părerile specialiștilor, designerilor de interior în cazul în care vrei să-ți reamenajezi camera și să faci această schimbare mare. În orice caz, oferă atenție culorilor, materialelor și ce îți transmit acestea. În general, o cameră curată și întreținută este o cameră plăcută, însă dacă dorești să acorzi un interes esteticii și a vibe-ului pe care îl transmite încăperea, ar fi bine să urmezi aceste sfaturi.

Sursă foto: Pexels.com

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top