Stiri

Lucruri pe care nu le stiai despre jucariile sexuale

Lucruri pe care nu le stiai despre jucariile sexuale
In zilele noastre jucariile sexuale nu mai sunt un mister sau un subiect tabu, desi multi evita astfel de subiecte, mai ales barbatii, femeile iau initiativa in dormitor de cele mai multe ori si astfel barbatii sunt nevoiti sa faca parte din picanteriile femeiii iubite fie ea sotie, prietena sau amanta.

Indiferent daca femeia esti singura sau face parte din unul sau mai multe cupluri, aceasta apeleaza la site-urile de tip sex-shop, iar statisticile spun ca in proportie de 70% acestea sunt magazine online si nu fizice. Dar inainte de a trece la acest subiect, putini dintre voi stiti ca jucariile sexuale au fost inventate pentru tratarea bolilor mintale, primul vibrator inventat cantarea undeva la aproximativ 18 kg si era folosit pentru tratarea femeilor “nebune”, lucru regasit si in zilele noastre doar ca acum aceasta boala este un “must have” in comportamentul femeii moderne.

Vibratorul a fost inventat de un doctor britanic si era folosit pentru a provoca orgasme femeilor, astfel era tratata isteria. Cativa ani mai tarziu, au fost realizate variante care le puteau fi date acasa pacientelor.

Revenind la prezent, multe magazine de tip sex shop ofera o gama destul de vasta de vibrator de lux pentru tine E?i partenerul tA?u, dincolo de placere, tarteaza si isteria daca este sa ne luam dupa povestea acestei ustensile. Acum un sex shop online dedicat dorinE?elor tale ofera mult mai multe decat vibratoare, lista este lunga si poate umple pagini intregi de produse “picante”.

jucarii-sexuale-catuse-cu-puf-roz

Piata este atat de diversificata incat oricine isi poate gasi un mijloc prin care isi poate indeplini pana si cele mai intunecate fantezii, daca o sa cautati pe Google.com jucarii sexuale de la cele mai faimoase brand-uri din domeniu o sa gasiti atat de multe chestii incat pana orice categorie sociala de oameni poate fi satisfacuta, totul tine de numarul de fantezii si de bugetul disponibil pentru astfel de investitii, dar la urma urmei, ce nu facem noi pentru frumoasele domnite din viata noastra.

In 2017 un producator de jucarii pentru adulti din Statele Unite ale Americii a publicat un studiu ce spune ca 63% din persoanele chestionate au folosit cel putin odata un vibrator iar in topul preferintelor locul 1 este ocupat de jucariile realiste (25%), urmate de cele de lux (20%), cele micute (14%), cele puternice (13%), cele mari si goase (4%) si restul categoriilor (24%). Tot acest studiu spune ca cele mai achizitionate produse sunt urmatoarele: vibratorul (19,2%), dildo-ul (16%), lubrifiantii (14%), ilele anale (12%), inelele pentru penis (11,8%) si altele (23%).

Statisticile mai spun ca o femeie din doua are vibrator, asta nu inseamna ca barbatii trebuie sa se apuce de un sondaj de opinie printre cunoscute, dar daca in anii trecuti folosirea jucariilor sexuale era o rusine, acum este o normalitate, totul tine de placerea fiecareia, unora li se pare ceva normal, altele considera ca e mai bine asa iar altele prefera un suflet de barbat langa ele, dar daca pana acum ceva ani in urma doar o femeie din cinci avea un vibrator, acum situatia a ajuns la 50%.

50563213-ml

Barbatii au inceput sa nu se mai sperie de jucariile sexuale, multe femei recunosc ca le este frica de reactia partenerului la aflarea vestii ca aceasta detine jucarii sexuale, dar in realitate, barbatii nu mai sunt deloc deranjati de acest lucru, ir statisticile spun ca 81% dintre femei declara ca le folosesc in timpul partidelor de amor cu partenerul.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top