Stiri

Tu cum iti condimentezi viata sexuala ?

Tu cum iti condimentezi viata sexuala ?Cu totii stim ca sexul este partea cea mai frumoasa la inceputul unei relatii, iar daca actiunea din pat nu este cum trebuie sa fie, atunci e clar ca in timp scurt vor aparea multe probleme ce vor fi foarte greu de rezolvat. Piata din zilele noastre a venit cu multe sugestii pentru a condimenta viata amoroasa a tinerilor prin diverse modalitati. Specialistii din domeniu spun ca ca nu este suficient sa fii doar bun la pat, iti trebuie si noi metode de a putea diferentia serile in doi si asta pentru a evita plictiseala.

In ultimii ani au aparut multe magazine de tip sex shop pentru a ajuta tinerii sa iasa din zona banala, la modul ca lumea evoluand foloseste tot felul de jucarii sexuale, tot felul de medicamente pentru a face ca serile sa devina mai.. “beton”, astfel ca viata amoroasa sa vina mai picanta pe fiecare seara ce trece.

sexinmasinaintim

Nu trebuie uitat si faptul ca multor oameni le este greu sa isi gaseasca pe cineva si automat sexul cu necunoscuti iese din discutie si asta pentru ca aceasta activitate de o noapte poate avea si complicatii. Pentru femeile singure au aparut jucariile ce le satisface, ele isi cumpara vibratoare pentru a simula senzatiile ce le pot avea ustensila de baza a barbatului, bine ca nu tot timpul are si efect, dar pe scurta durata nu strica nimenui un pic de placere. Multora le este rusine sa intre in astfel de magazine si tocmai din acest motiv au aparut sex shop-urile online, unde coletul iti vine sigilat si nimeni nu stiue de unde vine si ce este inauntrul sau.

De douazeci de ani incoace au aparut tot felul de oameni specializati in acest domeniu si vin cu diverse recomandari pentru o viata sexuala condimentata astfel incat in pat sa nu existe plictiseala, de exemplu Linda Sonntag a scris mai multe volume de “Tehnici sexuale esentiale” si propune 6 pozitii sexuale care garanteaza o escaladare pe culmile placerii, nu incepem sa le anumeram dar daca acutati cartea sigur o sa va prinda bine cel putin pentru o perioada buna de timp.

tumblr_m194yfvhfs1qgps7xo1_1280

Inteligenta in pat nu tine de statut financiar sau social, tot ce trebuie este sa va mearga mintea pentru diversitate, incepand de la o cina romantica si o sticla buna de vin pana la diverse jucarii sexuale la care puteti apela fara rusine pentru ca totusi traim in vremurile in care diversitatea in placere chiar conteaza. Ca ultim sfat, un mic dejun servit in pat poate aduce o multime de surprize ce pot deschide portile raiului.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top