Comunicate

Nuante si texturi de rujuri pentru un look perfect

Ruj de buze mat

In lumea moderna, este obisnuit sa acorzi o atentie deosebita rujului de buze. Rujurile de buze sunt folosite pentru a accentua caracteristicile faciale, pentru a corecta deficientele sau chiar pentru a-ti schimba complet look-ul. Insa, daca astfel de experimente sunt prea extreme pentru tine, atunci poti incerca o varietate de nuante de rujuri de buze. In plus, in 2018 vor fi relevante multe texturi si nuante neobisnuite. Atunci cand alegi rujul potrivit, este foarte important sa acorzi atentie nu numai tonurilor de culoare, ci si texturii. Datorita acestei caracteristici, aceeasi culoare a rujului,  pe buze va arata complet diferit.

Ruj metalic de lux 

Adevarata lovitura din 2018,  este textura metalica neobisnuita. Rujul metalic de lux, este un fel de ruj mat, insa cu o multime de chimmer. Din acest motiv, ele par foarte interesante si chiar sfidatoare. Multe branduri au prezentat rujul lucios, al carui efect este mai mult decat stralucire. Cu toate acestea, numai adevaratele femei de moda si cele care doresc sa experimenteze machiajul vor aprecia aceasta inovatie. La urma urmei, rujul cu efect metalic subliniaza inegalitatea buzelor si peelingul. In plus, ele sunt destul de greu de combinat cu machiajul si imaginea in general. Prin urmare, artistii de machiaj adesea lucreaza cu astfel de texturi, pentru a crea imagini de fotografie.

Ruj catifelat

Rujul de buze catifea din categoria de lux sau mat, a fost la varf de popularitate timp de mai multi ani, iar 2018 nu este o exceptie. Astfel de rujuri arata uimitor pe buze si le fac mai blande si mai atractive. Cu toate acestea, la rujul mat exista o lipsa a unei texturi, fiind dificil de aplicat. Este necesar  ca buzele sa fie perfect hidratate si netede. Numai cu aceasta nuanta in minte, poti obtine un efect frumos de catifea. De asemenea, multe fete se confrunta cu faptul ca rujul mat usuca buzele. Intr-adevar, exista o astfel de problema, dar poate fi rezolvata. Pentru a face acest lucru, inainte de a aplica rujul, umezeste-ti buzele cu o cantitate mica de ulei de nuca de cocos. Imediat inainte de aplicarea rujului, foloseste un balsam special. Astfel, machiajul buzelor va fi mai confortabil. Insa, daca aceasta metoda nu ti se potriveste, atunci incearca sa alegi un alt ruj.

Nuantele actuale ale rujului 2018 

In procesul de alegere a unei nuante de ruj, intotdeauna acorda atentie subtonului de piele. Acest lucru te va ajuta sa alegi cea mai potrivita optiune.  Poate ca ar fi necesar ca in fiecare punga cosmetica, sa existe un ruj intr-o nuanta inchisa. Acesta este un fel de ruj clasic, care se potriveste pentru aproape orice make-up. In plus, acest ruj va completa imaginea nu numai pentru serviciu, ci si pentru o petrecere. Totul depinde de culoarea pe care o alegi. O optiune universala ar fi rujul cu o nuanta de culoare bruna. Este potrivit pentru aproape toate fetele. Nuantele nude sunt mai deschise decat culoarea buzelor, si datorita acestui fapt, culorile nude sunt potrivite pentru fetele tinere, care au culoare buzelor mai rosiatica. 

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top