Stiri

România joacă împotriva Argentinei în această seară la Campionatul Mondial de Esports, de la ora 20.30, la Iași, în zona Palas

La competiția de CS:GO, România a început ieri drumul în cea mai dificilă grupă și nu oricum, ci chiar împotriva naționalelor cu care ne batem la primul loc calificabil, Ungaria și Germania.

Două meciuri în oglindă – România a început meciul cu Ungaria fiind condusă cu 0-4 și l-a încheiat învingând cu 16-14, în timp ce meciul împotriva nemților l-am început conducând cu 4-0, dar s-a terminat cu o înfrângere 14-16 – au decis palmaresul neutru al tricolorilor după prima zi.

Ai noștri au început ziua 2 cu dreptul, învingând dificila echipă a Mongoliei cu 16-12 și făcând, astfel, un pas important către fazele eliminatorii ale competiției.

Ultimul și cel mai important pas va fi, însă, meciul împotriva Argentinei din această seară de la ora 20:30. Partida va decide poziția pe care o vor ocupa ai noștri în clasamentul final al grupei, iar o victorie ne-ar obține nu numai un loc secund, ci și un adversar mai facil în optimi.

Reprezentativa României este formată din valoroșii jucători români ai Nexus Gaming, Blytz, Xellow, Btn, Launx și Sound.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top